Skip to main content

Sairaanhoitaja Rinnekodit Peuramäkeen

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa Peuramäkeen!

Yksikkömme on 18 kehitysvammaisen aikuisen koti, joka sijaitsee viihtyisällä omakotialueella Espoossa. Arjessamme jokainen päivä on erilainen. Asukkaamme tarvitsevat hoitoa ja  erityisesti ohjauksellista tukea arkensa sujuvuuteen.

Peuramäki sijaistee Kauniaisten rajalla. Voit hurauttaa meille kätevästi bussilla tai junalla tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!   

Tavoitteemme on tukea asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Asiakkaidemme toimintakyky vaihtelee ja jokainen heistä on omanlaisensa persoona. Tällaisena haluamme asiakkaamme myös kohdata; meillä jokainen on juuri oikeanlainen omana itsenään!

Mitä tehtävä sisältää

Sairaanhoitajana toimit moniammatillisessa tiimissä oman alasi asiantuntijana.

Tehtäviisi kuuluvat lääkehoidon toteuttaminen ja lääkehoitoon liittyvän tiedon jakaminen yksikössä. Tuet ja ylläpidät asukkaidemme toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, osallistut perushoitoon ja huolehdit raportoinnista ja toimit keskeisenä henkilönä yksikön asukkaiden terveyteen liittyvissä asioissa.

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien lähihoitajien, erityisohjaajan ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa.

Hyödynnämme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme kuin tiiminäkin!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön.

Meille asiakkaan hyvä elämä on tärkein lähtökohta toiminnallemme, jonka mahdollistavat  hyvä työilmapiiri ja ammatillinen osaaminen. 

Haluamme, että pääset loistamaan työssäsi! Odotamme sinulta:

  • sairaanhoitajan amk-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä.
  • asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä työyhteisötaitoja. 

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

  • kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus
  • työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa
  • oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen
  • mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi
  • monipuolisia koulutuksia ja kehittymismahdollisuuksia
  • mahdollisuuden työsuhdepyörään.
  • apua oman talouden hallintaan

Oletko sinä tuleva työkaverimme? 

Jätä hakemuksesi ja yhteystietosi nyt, kuitenkin viimeistään 10.10.2024. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi sairaanhoitajan tehtävässä on G25E (2914,20-3178,23 alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät). 

Arvostamme työyhteisössämme monimuotoisuutta ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.


Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja: Vuokko Riutta 

Arkisin: Klo 9-14, Puh. 040 1842090

Sähköpostitse: [email protected]

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti