Skip to main content

Sairaanhoitaja, Savonlinnan seudun Ohjaamo

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.2024 - 31.12.2025 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu mielenterveys- ja päihdepalvelujen jalkautuviin palveluihin ja työskentelypiste on Savonlinnan nuorten Ohjaamossa. Tehtävä on osa Työ- ja elinkeinoministeriön myöntämää kannustinmallirahoitusta Ohjaamoille.

Haluatko liittyä asiakaslähtöiseen ja moniammatilliseen Ohjaamo-tiimiimme, jossa työtä tehdään pääsääntöisesti nuorten alle 29-vuotiaiden kanssa Savonlinnan Ohjaamossa. Kotipesäsi sijaitsee mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Sairaanhoitajan tehtävään kuluu matalankynnyksen mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehittäminen Ohjaamon yhteyteen. Kehittäminen tapahtuu yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden motivoivaan, itsenäiseen ja merkitykselliseen työhön verkosto- ja tiimityötaitojasi käyttäen. Tehtäväkenttä on uusi, joten sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus luoda ja kehittää uudenlaista toimintatapaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen tuottamiseen Ohjaamo Savonlinnassa.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, verkostotyöosaamista sekä kehittämismyönteistä asennetta. Eduksi luetaan nuoruuden tuntemus elämänvaiheena sekä nuorten palveluverkoston hyvä tuntemus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/613003/fi_FI
Yhteystiedot: Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Kirsi Torikka, p. 044 417 2119 [email protected], tai ohjaamokoordinaattori Janne Julkunen, puh. 044 417 4108, [email protected].
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2973,07 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 05.08.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 05.07.2024 10:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2c04eb73-e32e-43f8-8175-1a08b57465e9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti