Skip to main content

Sairaanhoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Vehkahovi

Hei sairaanhoitaja! Kiinnostaako työ hoivakodissa ikäihmisten hyvinvoinnin parissa? Haluatko päästä työskentelemään asukaslähtöisesti, samalla hyödyntäen asiantuntijuuttasi monipuolisesti?

Haemme nyt Hoivakoti Vehkahoviin sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 loppuun saakka. Lue tehtävästä lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Vehkahovi on kodinomainen, rauhallinen ja viihtyisä hoivakoti, joka tarjoaa kodin ikäihmisille Haminassa. Yksikössä on yhteensä 45 asukaspaikkaa, joista 15 on yhteisöllisen -, 25 ympärivuorokautisen - ja 5 vammaispalvelun asukaspaikkoja. Vehkahovissa on mukava työskennellä, koska yksikössä vallitsee rento ilmapiiri ja työsi tukena toimivat sitoutuneet ja mukavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_vehkahovi

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidon asiantuntijaroolissa kehittäen hoitotyötä asukkaan näköiseksi sekä osallistut yhtenä tiimin jäsenenä arjen hoitotyöhön. Työskentelet yhteistyössä yksikön kahden muun sairaanhoitajan kanssa, joiden kanssa jaat sairaanhoidollisia tehtäviä. Sairaanhoitajana sinulle kuuluu päävastuu lääkäriyhteistyöstä, lääkehoidosta ja asukkaiden toimintakyvyn arvioimisesta yhdessä moniammatillisen tiimin ja yksikön muiden sairaanhoitajien kanssa.

Meillä pääset osallistumaan asukkaiden elämäntäyteisen elämän loppuvaiheeseen rinnalla kulkijana. Toivomme, että sydäntäsi lähellä on omahoitaja-malli, asukaslähtöisyys ja asukkaan osallisuuden edistäminen. Lääkehoito sekä RAI- ja validaatio- osaaminen korostuvat sairaanhoitajan tehtävässä. Tehtävänkuvaasi voidaan rakentaa ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään.

Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen työsuhde vuoden 2024 loppuun saakka ja työ on päivätyötä, mutta myös osa-aikainen työsuhde onnistuu niin halutessasi! Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Tehtävässä edellytämme

  •  sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (140 op.)
  •  voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
  • vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
  • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesihenkilötyön ammattitutkinto). 

Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi! 

Jätä hakemuksesi 31.8. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Niina Korhonen, p. 050 911 1243, [email protected].

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

Tutustu Hoivakoti Vehkahovin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Vehkahovi

Hamina
Hamina
Määräaikainen ja projektityö
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti