Skip to main content

Sairaanhoitaja, syöpätautien poliklinikka Kotka

Haemme kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa Kymenlaakson keskussairaalan syöpätautien poliklinikalle työskentelemään moniammatillisessa työryhmässä ja kehittämään syöpäpotilaiden hoitopolkua. 

Työ koostuu vastaanottotyöstä ja toimisesta moniammatillisessa työyhteisössä. Muutamme loppu vuodesta uusiin upeisiin työtiloihin ja samalla kehitämme palveluitamme vastaamaan paremmin potilaiden tarpeita. Kehittämistyötä tehdään yhdessä esimiehen, lääkäreiden ja terapeuttien kanssa. Syöpätautien poliklinikan hoitajan työ on päivätyötä.

Hakijalta toivotaan asiakaspalvelu- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä priorisoida ja toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Vastaavasti pääset osaksi osaavaa joukkoamme. Lääkeluvat sinulla tulisi olla kunnossa tai suorittaa ne heti työsuhteen alkaessa. Kokemus syöpätaudeista ja poliklinikka työstä katsotaan eduksi. Syöpätautien poliklinikan hoitajan työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Odotamme kuulevamme sinusta pian! Aloitamme haastattelut ja teemme valintoja mahdollisesti jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-01-179-24/fi_FI
Yhteystiedot: Palveluesimies Minna Pellikainen
p. 044 220 4013
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2988,48 €
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 17.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 03.09.2024 13:27
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d2e0433d-d781-4bd6-b6ca-1cfb6bf08fab

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti