Skip to main content

Sairaanhoitaja, Tyks Loimaan sairaala, Osasto B1

Hei sinä monipuolisen kokemuksen omaava terveydenhuoltoalan ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Haemme mahtavaan tiimiimme sairaanhoitajaa toimimaan akuutti kuntoutusosasto B1:lle.

Tässä sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen työ, joten tule mukaan yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalveluiden keskisen alueen mahtavaan ja osaavaan moniammatilliseen työyhteisöön Loimaalle. Haemme joukkoomme juuri sinua! Pääset toteuttamaan sairaanhoitajan taitojasi monipuolisesti sekä oppimaan uutta. Toivomme sinun olevan innokas kehittymään ammatissasi, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on joustavuutta sekä sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Eduksi katsomme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOVe) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa.

Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalveluiden toiminta on akuuttia, potilaat ohjautuvat osastoille terveyskeskuslääkärien vastaanotoilta, Loimaan ja Tyksin päivystyksistä ja jatkohoitona erikoissairaanhoidosta. Osastoilla hoidetaan ja kuntoutetaan mm. geriatrisia, neurologisia, sisätautisia, traumatologisia, ortopedisiä ja saattohoito -potilaita. Hoidamme myös medisiinisiä erikoissairaanhoidon potilaita. Osastollamme toimii kaksi lääkäriä.

Moniammatillisuus on työssämme keskeistä, jotta voidaan hyödyntää jokaisen ammattilaisen omaa erityisosaamista. Kuntoutuksen eri toimintamallit ovat käytössämme, siinä tukena ovat fysio- ja toimintaterapeutit. Lisäksi meillä toimii osastofarmaseutti lääkehoidon ja perehdytyksen tukena sekä varaston hyllytyspalvelu. Käytössä on sähköinen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat liittyä joukkoomme, täytä hakemus Kuntarekryssä pikaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Nea Lampinen

[email protected]

040 512 2956

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti