Skip to main content

Sairaanhoitaja, Tyks Sairaalapalvelut, Geriatrinen tutkimusyksikkö Salo

Haluatko tehdä töitä huippuseurassa? Sairaanhoitaja, tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä Tyks sairaalapalveluiden yleislääketieteen ja kuntoutuksen tulosalueelle, Saloon!

Haemme nyt kolmea sairaanhoitajaa avoimiin määräaikaisiin työsuhteisiin Saloon, Tyks yleislääketieteen ja kuntoutuksen sairaalaosastolle 5 geriatriseen tutkimusyksikköön.

Työ meillä yleislääketieteen ja kuntotuksen sairaalaosastolla on mielenkiintoista, monipuolista ja vaihtelevaa. Ensisijainen työskentelypaikka on osastolla 5 geriatrisessa tutkimusyksikössä, jossa akuutin sairauden hoidon lisäksi korostuu potilaan toimintakyvyn ja terveydentilan laaja-alaisen arvioinnin merkitys. Osastollamme laaja-alainen geriatrinen arviointi sisältää vanhusten terveydentilan, toimintakyvyn, kuntoutustarpeen ja elinympäristön moniammatillisen kartoituksen ja hoidon sekä seurannan suunnittelun moniammatillisena tiimityönä.

Tule osaksi iloista, monialaista osaajajoukkoamme ja tekemään yhdessä laadukasta ja merkityksellistä tulevaisuutta. Työ on jaksotyötä ja osastollamme toteutetaan yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan joustavan yhteensovittamisen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Oh Heli Asklöf

[email protected]

044 7726041

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti