Skip to main content

Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut, Kangasala

Sairaanhoitajana teet itsenäistä vastaanottotyötä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa, hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua myös työskentelyä kiirevastaanotolla.

Avoinna on kaksi sijaisuuttaa, joista toinen on 31.12.2024 asti ja ensisijaisena työpisteenä on Kangasalan terveysasema ja toinen on 19.2.2025 asti ensisijaisena työpisteenä Vatialan terveysasema. Molempien tehtävien työpiste saattaa vaihdella tarpeen mukaan Kangasalan, Ruutanan, Sahalahden ja Vatialan toimipisteissä.

Tarjoamme sinulle
- vaihtelevan työnkuvan
- mahdollisuuden osallistua toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
- mahdollisuuden ammatillisesti syventää osaamistasi eri-ikäisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi
- yhteistyössä esihenkilön kanssa suunnitellun perehdytyksen työhön ja toimintatapoihin
- kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut, kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen vastaanottotyöstä ja/tai päivystyksellisestä työstä. Odotamme sinulta hoidon tarpeen arvioinnin osaamista, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää asiakaspalveluasennetta. Edellytämme hyväksyttyä Love-tenttiä ja tarvittaessa voit suorittaa Lovet myös meillä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian ja sovimme aloituksesta kanssasi erikseen. Tehtävien koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja työaikamuoto on yleistyöaika. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. voit hakemuksellesi valita kummasta tehtävästä olet kiinnostunut.

Tule mukaan joukkoomme ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2155-24/fi_FI
Yhteystiedot: Lisätietoja voit kysyä osastonhoitaja Susanna Manninen (28.6. asti) ja apulaisosastonhoitaja Hanna Parikka puh. 040 806 2160
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2 863,56€/kk
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 07.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.06.2024 12:10
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 38a42c89-3933-4eed-af96-70333eb60c05

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti