Skip to main content

Sairaanhoitajaksi Leppävirralle

Tervetuloa Leppävirralle!

Sairaanhoitajan tehtävässä vastaat akuutti- ja kuntoutuspotilaiden kokonaisvaltaisesta kliinisestä hoitotyöstä moniammatillisessa tiimissä. Toimit oman alasi asiantuntijana, osallistut potilaan hoidonsuunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä jatkohoidon järjestelyihin. Teet tiivistä yhteistyötä erityispalveluiden (KYS osastot ja päivystys) sekä avohoidon palveluiden (avovastaanotot, kotihoito, asumispalvelut) kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Hyvän ja kattavan perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Ihmisen kokoisessa työyksikössä pääset käyttämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti.
Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme Epassi edun, tyhy-toimintaa sekä työterveyshuollon palvelut. Työvuorosuunnittelun avulla pyrimme myös tukemaan työelämän sekä henkilökohtaisen elämän yhteensovittamista.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2761,29 €/kk. Työtä tehdään kolmivuorotyönä.

Mitä odotamme tulevalta työkaveriltamme?

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Tehtävään valitun on suoritettava työsuhteen alkaessa työnantajan edellyttämät lääkehoitoluvat (LOVe). Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta sekä yhteistyökykyä asiakkaiden, kollegoiden ja eri asiantuntijoiden kanssa. Voit olla urasi alussa tai jo pidempään hoitotyötä tehnyt, asenne ratkaisee.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas- tai potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tehtävää täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/606194/fi_FI
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Lähdesmäki p. 044 717 1345 tai alue-esihenkilö Arja Tikkanen p. 044 461 0526.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2761,29 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.07.2024 09:00
Ilmoitus jätetty: 17.06.2024 14:50
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f867ef2d-cc7d-4585-9114-085671c565ac

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti