Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Särmääjä Vaasan alueelle

Särmääjälle töitä tarjolla!

Veslatec Oy on lasertyöstön ja levytöiden edelläkävijäyritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1989. Veslatecillä tehdään tuotteita koneenrakennuksesta anturiteollisuuteen, tuhannesosan tarkoista osista suuriin kokonaisuuksiin. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.veslatec.com.

Etsimme Veslatec Oy:lle särmääjää kokopäivätyöhön. Työssä on mahdollisuus kiinnostuksen mukaan tehdä myös muita työtehtäviä särmäyksen lisäksi, esim. kokoonpanoa. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti särmäys teollisuudessa ja metallialalla. Olet uuden oppimisesta kiinnostunut ja innostunut sekä halukas oppimaan uutta metalliteollisuuden parissa.

MITÄ TARJOAMME
Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

ODOTAMME SINULTA
Tehtävässä menestyy henkilö, joka hallitsee tiimityöskentelyn, osaa hieman lukea piirustuksia ja on aidosti kiinnostunut särmääjän työstä teollisuudessa. Hakijoilta vaaditaan suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia:
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä
- Positiivista työotetta
- Joustavaa asennetta
- Halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan
- Piirustusten lukutaitoa

Eduksesi on, jos olet jo kokenut särmääjä ja tiedät sekä tunnet teollisuuden kuin omat taskusi.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus teknologiateollisuuden TES pohjalta, osaamisen ja kokemuksen mukaan sovittavissa.

Hakuaika päättyy 25.8.2024, mutta paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Hae siis viivyttelemättä www.adecco.fi! Liitä mukaan CV:si, josta löytyy aiempi työkokemuksesi.
Jos sinulle jäi kysymyksiä työtehtävästä, ota yhteyttä Adeccoon: Minna Nummelin ([email protected], 040 357 2654)

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat:
Särmääjä, Vaasa, Veslatec, Adecco, Metalliala, Teknologiateollisuus

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, +358 403572654, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti