Skip to main content

Esittely ??Four FM on premium-tason kiinteistöpalveluratkaisujen tarjoaja. Meitä ohjaa yrittäjähenkisyys, omistautuneet työntekijät ja elinvoimainen yrityskulttuuri. Liity tiimiimme ja ole osa matkaamme ja laajentumistamme! Four FM etsii tällä hetkellä motivoitunutta Service Manageria, jolla on intohimo yrittäjyyteen ja siivoustoimintaan.Työtehtävä ??Service Managerina Four FM:llä sinulla on keskeinen rooli kansainvälisessä ympäristössämme, jossa teet yhteistyötä globaalien yritysten kanssa varmistaaksesi ensiluokkaisen siivouspalvelun toteutumisen. Raportoit suoraan Business Unit Directorille ja hyödynnät kokemustasi ja osaamistasi ylläpitääksesi korkeita standardeja, saavuttaaksesi asiakastyytyväisyyden ja täyttääksesi asetetut tavoitteet.Vastuualueet ??
Varmistaa siivoustoiminnan korkea laatu ja asiakastyytyväisyys Four FM:n vision, oman vision ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Kehittää ja toteuttaa tehokkaita toimintakäytäntöjä ja päivittäisiä ohjeita palvelusopimusten saavuttamiseksi ja asiakasodotusten ylittämiseksi.

Ratkaista asiakkaiden ja sisäisiä ongelmia nopeasti ja laatia räätälöityjä siivoussuunnitelmia erilaisille kiinteistötyypeille.

Toteuttaa Four FM:n tavoitteiden mukaisia myyntitoimenpiteitä (lisämyynti) ja perustason ymmärrystä liikevoitosta ja -tappiosta.

Koordinoida siivoushenkilöstön aikatauluja ja varmistaa selkeä viestintä ohjeiden suhteen.
Kuka sinä olet? ?Oletko oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka nauttii itsenäisyydestä ja tiimityöstä? Etsimme henkilöitä, jotka ovat innokkaita kehittymään ja menestymään roolissaan.Luonnollisena esimiehenä ja valmentavana tiiminvetäjänä edistät tiimisi kasvua ja osallistut organisaation menestykseen.Vahvat suunnittelu-, koordinointi- ja priorisointitaitosi auttavat sinua hallitsemaan tehtäviä tehokkaasti ja saavuttamaan tuloksia.Pätevyydet ?
Kokemus henkilöstön hallinnasta on olennaista, ja tausta siivouspalveluissa on erittäin toivottavaa.

Kokemus Microsoft 365 -toimistotyökaluista.

Puhuu ja kirjoittaa sujuvasti englantia ja suomea.

B-ajokortti.
Lisäetu
Aikaisempi kokemus kiinteistöpalvelualalta.
Työaika ja työsuhteen laajuus ??????Kokoaikainen työsuhde, maanantaista perjantaihin, klo 08:00-16:00.

KestoVakituinen työsuhde, jossa on alkuun koeaika.

AloituspäiväMahdollisimman pian.

Työpaikan sijaintiHelsingin alue.Hakemuksen viimeinen jättöpäivä ????Hakuaika päättyy 11-11-2024, mutta valintoja tehdään jatkuvasti, joten älä epäröi lähettää hakemustasi!

Four FM visio: "Me välitämme, We take C.A.R.E." ?Arvomme ovat moraalinen kompassimme, "Me välitämme." Jos tunnet intohimoa vaikuttaa asioihin, viihdyt mukavassa työympäristössä ja uskot myötätunnon, huomion, kunnioituksen ja erinomaisuuden voimaan, haluaisimme kuulla sinusta!Ota seuraava askel urallasi ja liity Four FM:n joukkoon.Meillä saat tukea työnantajalta ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen työtehtävien ja koulutuksen kautta. Arvostamme tiivistä yhteistyötä työntekijöiden ja johdon välillä ja priorisoimme mahdollisuudet jakaa kokemuksia, tietoa ja hyviä hetkiä. 

Jätä hakemus: https://fourfmab.teamtailor.com/fi/jobs/5091527-service-manager/applicat...
Työpaikan osoite: Ånstagatan 6, 00100 Helsinki
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 11.11.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 17.10.2024 15:14
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ec1cca77-643b-4a0b-88a8-7a0ed13e9eb9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti