Skip to main content

Sesonkityöntekijöitä, Atoy Autohuolto Oy

Atoy Autohuollolla on vahvat ja pitkät perinteet autoalan asiantuntijana. Vuonna 1930 perustetun Atoyn liiketoimintaan on vuodesta 2010 alkaen kuulunut Atoy Autohuolto. 

Atoy Oy on tunnetuimpia ja yksi Suomen merkittävimpiä autoalan teknistä kauppaa harjoittavia yrityksiä. Atoy toimittaa kaikille korjaamoille työkaluja, alkuperäisvaraosia, komponentteja ja huoltotarvikkeita. Atoy konserni työllistää yli 500 henkilöä yli 110 miljoonan liikevaihdolla. Atoy Autohuollon periaatteita ovat palvelualttius, vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta. Toiminnan kulmakiviä ovat myös alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat sekä nykyaikainen, tämän päivän autoille suunniteltu korjaamotekniikka. Palvelemme mielellämme kaikkia asiakkaita ja keskitymme erityisesti 0-8 -vuotiaiden autojen huoltoon. Yhtenä avainkohderyhmänä ovat autoilijat, jotka kyseenalaistavat totutut tavat ja uskaltavat vaatia avoimesti uudenlaista asiakaspalvelua. 

Etsimme Atoy Autohuollolle sesonkityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Etsimme ahkeria ja oma-aloitteisia työntekijöitä eri työtehtäviin kiireisen rengassesongin ajaksi täydentämään tiimejämme pääkaupunkiseudulle Atoy Autohuollon Espoonlahden, Kaivokselan, Variston, Viikin ja Kirkkonummen toimipisteisiin.

Rengasasentaja (Espoonlahti, Kaivoksela, Varisto, Viikki, Kirkkonummi): Onko sinulla kokemusta renkaiden vaihdosta ja erityisesti rengaspaineiden valvonnasta? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Rengasasentajan päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat renkaiden vaihto, rengaspaineiden valvonta sekä renkaiden nouto, merkkaus ja hyllytys. Työ on hektistä ja renkaanvaihtoaikataulu on tiukka (30 minuuttia per sarja), joten hyvä paineensietokyky ja taito toimia tehokkaasti sekä tarkasti kiireen keskellä ovat tärkeitä ominaisuuksia. Aikaisempi kokemus rengasalalta on välttämätön edellytys.

Kuljettaja (Viikki): Onko sinulla kokemusta kuljetustehtävistä ja B-ajokortti hallussa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Kuljettajan päivittäisiin työtehtäviin kuuluu renkaiden pakkaus ja purku sekä niiden kuljettaminen toimipisteiden välillä ennakoiden seuraavan päivän vaihtoja. Käytät työssäsi Frendix-puhelinsovellusta tavaravirtojen hallintaan. Tässä työssä tarvitaan tarkkuutta ja hyvää organisointikykyä, ja aikaisempi kokemus kuljetustehtävistä katsotaan eduksi.

Pesijä (Viikki): Löytyykö sinulta iloista asennetta ulkona työskentelyyn vaihtelevissa sääolosuhteissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Pesijän päivittäisiin työtehtäviin kuuluu renkaiden puhdistus ja niiden varastointi. Työ tapahtuu ulkona ja on fyysisesti vaativaa, joten tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä sopeutua toimimaan joustavasti säässä kuin säässä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja ajoittain hektisen työpaikan, jossa pääset osaksi ammattitaitoisia tiimejämme. Työpäiväsi alkaa klo 7.30, ja työpäivät ovat 8 tunnin mittaisia, mutta sesongin kiireisimpinä viikkoina (2–3 viikkoa) on mahdollisuus tehdä myös ylitöitä. Meillä saat tarvittavan perehdytyksen, ja kokeneemmat työntekijät ovat tukenasi työssä.

Palkka määräytyy auto- ja konekorjaamoalan työehtosopimuksen (TES) mukaisesti, mutta jos sinulla on kokemusta ja osaamista, palkka on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja omaat työtehtävään tarvittavia taitoja , lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10.2024. Kerro hakemuksessasi, mihin työtehtävään haet, jotta voimme tutustua sinuun paremmin. Työ on mahdollista aloittaa vaikka heti, joten hyppää mukaan äläkä epäröi hakea! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa, jonka kanssa myös työsuhde solmitaan. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Iidaan, puh. 050 4638508 tai sähköpostitse [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sesonkityöntekijöitä, Atoy Autohuolto Oy

Vantaa
Espoo
Kirkkonummi
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 15.10.2024

Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti