Skip to main content

Siivooja Fazerilaan Vantaalle

Tässä laumassa hymy ei hyydy

Hellurei Vantaa! Olemme siivoojia vaille täydellinen lauma.
Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus - liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan
Toimipaikka Fazer Vaarala, Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen
Vuorotyö, työaika ajoittuu ma-su klo 06.00-22.00 välille.
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työyhteisömme on savuton

Tässä laumassa palvelu pelaa

Vastaamme 10 hengen reippaan ammattilaistiimin kanssa Fazer Vaaralan alueella henkilöstöravintola Arriban toiminnasta. Meillä on myös Fazer Vaaralan yritysalueen siivous- ja aulapalvelut ja haemme nyt ammattitaitoiseen laumaamme osa-aikaista siivoojaa. Fazerilan alueelta löytyy tehdastoiminnan lisäksi Fazerin eri toimintojen toimisto- ja kokoustilat, yleisölle avoin vierailukeskus sekä Fazerin oma päiväkoti Fazerin työntekijöiden perheille.
Työtehtäviisi kuuluu tehdasalueen toimisto- ja kokoustilojen, vierailukeskuksen päivittäinen ylläpitosiivous sekä vuosittaiset perussiivoukset.

Laumamme ei tingi hymystä

Sinulla tulisi olla noin vuoden verran työkokemusta puhtauspalveluista, alan koulutus katsotaan sinulle eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne uuden oppimiseen ja tiimityöhön. Asiakkaidemme kanssa toimiminen on sinulle luontaista ja mieluisaa. Sinulla on joustava ja sitoutunut asenne työntekoon, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja kiireisinäkin työpäivinä teet työsi huolellisesti loppuun asti. Yhdistelmäkoneen käyttötaidot katsotaan sinulle eduksi, mutta tarvittaessa nämäkin taidot pääset oppimaan perehdytyksen yhteydessä. Tehtävässä tarvitaan hyvä suomen kielen taito ja auttava englannin kielen taito.

Tarjolla tänään - mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi ja koko työtiimisi varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Tee laumasta kokoaan suurempi
Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.9.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Päivi Mustonen, puh. 044 508 9881 ma-pe klo 9-12. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä!

https://www.youtube.com/watch?v=8lCFZ91xyvY

Jätä hakemus: https://www.compass-group.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/?jobid=279340
Yhteystiedot: Compass Group
Työpaikan osoite: Fazerintie 5, 01230 Vantaa
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 16.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 30.08.2024 12:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 058d7a7b-5b00-4d1f-83ba-2c0216d57558

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti