Skip to main content

Siivoojia tehdassiivoukseen Suolahteen

Asiakaskuntamme kasvaessa etsimme tiimimme vahvistukseksi

SIIVOOJIA JA PALVELUOHJAAJAA

tehdasympäristöön Suolahteen.

Siivoustyö sisältää tehdasalueen kiinteistöjen ylläpito- ja perussiivoustöitä. Työtä tehdään ma - pe. Aamuvuoroissa työn aloitus on klo 05 tai 06 aamulla, iltavuorot alkaen n. klo 12 - 13. Työ edellyttää työturvallisuuskorttia, kortin voi suorittaa ennen työn alkamista mikäli sellaista ei vielä ole. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, valppautta vilkkaassa tehdasympäristössä ja mielellään myös aiempaa kokemusta siivouksesta tehdasympäristössä. Työturvallisuuden varmistamiseksi työssä tarvitaan riittävää suomen kielen taitoa.

Työ alkaa joustavasti marraskuun lopussa - joulukuun aikana. Työtä on tarjolla asiakkaan liiketoiminnan mukaan vaihtelevasti, kuitenkin keskimäärin vähintään 20 - 25 tuntia/viikko/8 viikon jakso. Ajoittain voi tulla tuotannon seisakkipäiviä, jolloin työtä ei välttämättä ole tarjolla, mikä voi vaikuttaa 8 viikon kokonaistunteihin.

Palveluohjaaja toimii esihenkilön oikeana kätenä kohteessa osallistuen käytännön työhön. Hänen työhönsä kuuluu myös mm. lisätyötilausten käsittelyä ja töiden organisointia, asiakasyhteydenpitoa, laadunvalvontaa, opastusta ja perehdystä. Palveluohjaajan työ edellyttää aiempaa kokemusta vastuullisesta tiimin ohjastyöstä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös palveluohjaajalta edellytetään työturvallisuuskorttia.

SOL tarjoaa vahvan paikallisen esihenkilön tuen ja erittäin hyvät koulutusmahdollisuudet. SOLin koulutuslorganisaatio tarjoaa laajasti erilaisia kursseja, ja lisäksi halukkaat voivat opiskella ammattitutkinnon työn ohessa oppisopimuksella. Palkitsemme työntekijöitä mm. laadukkaasta työstä ja turvallisuusasioiden havainnoinnista. Meillä viihdytään töissä: työntekijätyytyväisyys on tasolla 4,4/5. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta SOL Life -työkyvynhallintamallin avulla, tukena lakisääteistä laajempi työterveyshuolto. Vapaa-ajalle tarjotaan lliikunta- ja hierontaetua.

Haastattelut aloitetaan saman tien, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pikaisesti. Tule mukaan rakentamaan kivaa tiimiä, jossa on hyvä työskennellä:) Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut työskentelemään aamu- vai iltavuorossa.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Tarja Kukkonen, tarja.kukkonen(at)sol.fi

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- aikaisempi kokemus siivoustyöstä

- riittävä suomen kielen taito

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu [turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia](https://www.sol.fi/). Lisäksi tarjoamme [henkilöstövuokrauspalveluja](https://henkilostopalvelut.sol.fi/) joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

[Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.](https://www.sol.fi/vastuullisuus/)

Puhelin: 020 570 0200 Sijainti: Suolahti

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/siivoojia-tehdassiivoukseen-suolahteen...
Työpaikan osoite: 44200
Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskeva työehtosopimus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 10.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 14.10.2024 12:49
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c82fda38-c3f0-49ac-a560-73da09309f68

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoojia tehdassiivoukseen Suolahteen

SOL PALVELUT OY
Äänekoski
Keski-Suomi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 14.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti