Skip to main content

Social Media Praktikant

Om Paapaya:

Paapaya omdefinierar det digitala landskapet i Europa med ett starkt engagemang för hållbarhet. Som ett ledande startup med våra rötter från Stockholm är vi dedikerade till att driva digital innovation för små och medelstora företag runt om i Europa. Vår Design-as-a-Service (DaaS)-metod omvandlar hur företag når sina digitala mål. Söker du till Paapaya så söker du efter att bli en del av ett dynamiskt team som gör en positiv inverkan på miljön, världen och företag.

Rollbeskrivning:

Har du ett öga för sociala medier med en känsla för kreativitet och story telling?

Vi söker en passionerad och innovativ Social Media Praktikant för att höja vår närvaro på Instagram och Facebook. Denna roll är perfekt för någon som trivs i en snabb internationell miljö och är ivrig att skapa fängslande innehåll som driver engagemang och bygger varumärkesmedvetenhet. Som en nyckelspelare i vårt marknadsteam kommer du att ha möjlighet att forma Paapaya’s röst och visuella identitet.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Innehållsskapande: Utveckla visuellt content med engagerande innehåll anpassat specifikt för Instagram och Facebook, inklusive inlägg, stories och reels.

  • Varumärkesstrategi: Implementera och hantera innovativa sociala mediestrategier för att förbättra vår varumärkesnärvaro och driva engagemang.

  • Community Management: Interagera med våra följare genom att svara på kommentarer och meddelanden, vilket främjar en stark och engagerad community.

  • Analys och rapportering: Övervaka, analysera och rapportera om prestandan av innehållet på Instagram och Facebook, med hjälp av insikterna för att förbättra framtida strategier.

  • Trendbevakning: Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna, verktygen och bästa praxis på Instagram och Facebook för att hålla vårt innehåll fräscht och relevant.

Krav:

  • Social Media Savvy: Stark förståelse för Instagram och Facebook.

  • Kreativitet: Ett skarpt öga för design och en kreativ inställning med förmåga att producera visuellt tilltalande innehåll.

  • Kommunikationsförmåga: Utmärkta skriftliga och verbala kommunikationsförmågor på engelska.

  • Passion för hållbarhet: Ett genuint intresse för hållbarhet.

Vad vi erbjuder:

  • Praktisk erfarenhet: Få värdefull erfarenhet i en snabb, mission driven start-up.

  • Kreativ frihet: En plattform för att visa upp din kreativitet och göra en konkret påverkan på vårt varumärkes tillväxt.

  • Professionell utveckling: Möjligheter till mentorskap, utbildning och tillväxt inom ett stödjande team.

  • Flexibilitet: Njut av flexibla arbetstider och möjligheten att arbeta på distans.

  • Framtida möjligheter: Potential att övergå till en deltids- eller heltidsroll baserat på prestation och bidrag.

Var vi vill att denna roll ska leda:

Vår ambition är att denna praktikplats ska vara det första steget mot något större. Genom att lära känna vårt varumärke och våra kunder hoppas vi att du kommer att få mer kunskap och ansvar, och övergå till en deltids- eller heltidsroll.

Gå med oss:

Är du entusiastisk över möjligheten att skapa engagerande innehåll på sociala medier och bygga en stark varumärkesnärvaro på Instagram och Facebook? Har du en passion för visuell berättelse och digital marknadsföring? I så fall, vill vi gärna höra från dig! Ansök nu och låt oss göra världen grönare, ett inlägg i taget.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Social Media Praktikant

Paapaya
Ruotsi
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti