Skip to main content

Tule tekemään väkivaltatyötä!
Sosiaaliohjaajan tehtävä, Asumisyksikkö Kilpola / Pääkaupungin turvakoti ry

Pääkaupungin turvakoti ry on väkivaltatyöhön keskittyvä kansalaisjärjestö. Yhdistyksen neljässä toimintamuodossa (turvakodit, Asumisyksikkö Kilpola, Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö ja Seniorin salaisuus- vapaaksi väkivallasta-hanke) työskentelee yli 45 väkivaltatyön ammattilaista. Yhdistys on koulutus- ja kehitysmyönteinen toimija, joka arvostaa työntekijöitään tukien työssäjaksamista erilaisin keinoin. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Asumisyksikkö Kilpolan tuetun asumisen palvelun päämäärän on tukea asiakkaan itsenäistä selviytymistä ja väkivallattoman elämän rakentamista.
Aikuis- ja lapsiasiakkaat saavat ammatillista tukea väkivaltakokemuksistaselviytymiseensä, henkiseen jaksamiseensa sekä apua käytännön asioidensa hoitoon. Sekä aikuis- että lapsiasiakkailla oli omat työntekijänsä, jotka tapaavat asiakkaitaan viikoittain. Asiakkaista n. 70 % on maahanmuuttajataustaisia. Yksikössä keskitytään väkivaltatyön lisäksi maahanmuuttajatyön osaamiseen. Aikuisasiakkaiden kanssa työskentelevät vastaava sosiaalityöntekijä (esimies) ja kaksi aikuistyön sosiaaliohjaajaa. Työntekijät työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 9-16.30 / 17.

Työskenneltäessä Asumisyksikkö Kilpolan aikuisasiakkaiden kanssa ovat keskeisinä teemoina väkivaltakokemuksen läpikäyminen ja siitä selviäminen. Yksilötapaamisilla asiakkaat saavat myös sosiaali- ja palveluohjausta, lisäksi asiakkaiden kanssa keskustellaan vanhemmuuteen liittyvistä asioista. Pysyvän asunnon saaminen asiakkaalle on kiinteä osa Asumisyksikkö Kilpolassa tehtävää työtä, joten asiakkaita tuetaan asunnon hakemisessa ja asunnon saamisen esteiden poistamisessa.

Asumisyksikkö Kilpolassa on tulevaisuuteen suuntaava työote. Sitä toteutetaan kotoutumisen tukemisena muun muassa lisäämällä asiakkaiden tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta, palvelujärjestelmästä, asiakkaan oikeuksista ja velvollisuuksista. Asiakkaan tärkein yhteistyötaho on sosiaalitoimi edustajineen. Muut yhteistyötahot määrittyvät asiakkaan verkoston mukaan. Eri viranomaisiin ollaan yhteydessä myös silloin kun asiakkaalle annetaan asiointiapua. Näissä asioissa yleisimpiä yhteistyötahoja ovat työvoimatoimisto, Kela, eri asuntotoimistot, asianajajat, oikeusaputoimistot, terveydenhuolto sekä asiakkaiden velkatilanteen selvittelyyn liittyvät palvelut.

Sosiaaliohjaajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää amk-tasoista koulutusta, kokemusta palvelujärjestelmästä ja erilaisista sosiaalitoimen työtehtävistä. Kokemus lastensuojelutyöstä (lastensuojelulaitos, perhetyö, perhekuntoutus) luetaan hakijalle eduksi. Hyvä englannin kielen ja suomen kielen taidot ovat välttämättömät.
Valittavalla henkilöllä tulee olla erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, epävarmuuden sietokykyä, oman työn organisoinnin ja johtamisen taidot sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.
Palkkaluokka: G 24+ mahdolliset palveluvuosilisät, kuuden kuukauden koeaika.
Hakuaika: 27.8.- 17.9.2024
Tehtävä otettava vastaan: erikseen sopien
Kysymykset: vastaava sosiaalityöntekijä Oluwakemi Ariyo, 050 591 4650
Hakemukset: [email protected]

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/9799e36a-e...
Yhteystiedot: [email protected]
[email protected]
Työpaikan osoite: Kilpolantie 2, 00940 Helsinki
Palkkaus: G24 +palvelulisät 2703-2986€
Työ alkaa: 01.10.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 17.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 02.09.2024 09:22
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9799e36a-e92b-4e4a-b35f-448ac12870a8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti