Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, Espoon aikuissosiaalityö

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on avoinna Espoon aikuissosiaalityön yksikössä sosiaaliohjaajan vakituinen virka. Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme aikuissosiaalityöstä innostunutta sosiaaliohjaajaa.

Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa. Sinulla on erityisesti hyvät tiimityöskentelyn taidot ja olet kiinnostunut kehittymään sosiaaliohjauksen ammatissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.


Avoimena oleva tehtävä sijoittuu nuorten tiimiin, jossa asiakkaat ovat alle 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä kolme sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa sekä yksi etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.


Sosiaaliohjaajan työnkuvaan sisältyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen. Lisäksi tehtävään kuuluu sosiaalihuollon neuvontaa ja ohjausta mm. takaisinsoittopalvelusssa sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätösten valmistelua ja päättämistä. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön kanssa.


Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat työyhteisön, jossa työtä tehdään yhdessä toisia tukien ja jossa on hyvä kasvaa ammattilaisena. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Perehdytys ja työnohjaus on järjestetty, myös etätyön tekeminen on mahdollista.

Työpaikan nimi ja osoite: Itäinen aikuissosiaalityö ja taloudellinen tukeminen, Komentajankatu 5C 02600 Espoo

Työaika: 38 h 15 min h

Tehtävä on vakinainen ja virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Virkaan valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme aktiivista työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kielitaitoa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa ajalla 18.-28.6. klo 9-15 johtava sosiaalityöntekijä Heidi Kivakka p.

040 636 5437 ja ajalla 1.-3.7. klo 9-15 johtava sosiaalityöntekijä Mira Sormunen p. 040 636 8984.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti