Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, Lapsiperheiden palvelut, Turku

Lastensuojelun jälkihuollon sosiaaliohjaajan työtehtävät tuetussa asumisessa. Lastensuojelun jälkihuollossa työskennellään 18-23 -vuotiaiden jälkihuoltoon oikeutettujen nuorten aikuisten sekä heidän läheisverkoston kanssa.

Jälkihuollon sosiaaliohjaajan työtehtävät ovat monipuoliset. Sosiaaliohjaaja tukee ja auttaa nuorta itsenäistymiskehityksessä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Sosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina tuetun asumisen asiakasprosessissa sekä toimii vastuutyöntekijänä ei erityistä tukea tarvitseville asiakkaille. Työskentelemme systeemisen työtavan mukaisesti ja tiimeissä työskentelee perheterapeutti. Sosiaaliohjaaja työskentelee pääosin asiakkaiden omissa kodeissa ja toimii asiakkaan erilaisissa verkostoissa. Työskentely vaatii liikkumista paikasta toiseen joustavasti.

Tuetun asumisen sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu kokonaisvaltaisesti asiakkaan elämäntilanteen huomioiminen ja itsenäistymistaitojen harjoittelu. Työtä tehdään arkipäivisin ja pääosin päiväsaikaan. Myös iltatyö on mahdollinen, asiakkaan tilanteen sen vaatiessa. Työpiste sijaitsee Turussa, mutta työtä tehdään myös joustavasti Varsinais-Suomen alueella.

Työssä tarvitaan laajaa verkosto-osaamista ja palvelujärjestelmän tuntemusta. Työssä vaaditaan nepsykoulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työparityöhön, tiimityöhön sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Eduksi luetaan kokemus jälkihuollosta, lastensuojelusta, sekä mahdollisuus oman auton käytöstä työssä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen keskitetty jälkihuoltoyksikkö kattaa koko hyvinvointialueen jälkihuollon. Jälkihuoltoyksikössä työskentelee 13 sosiaalityöntekijää, 24 sosiaaliohjaajaa, kirjaajaohjaaja, kaksi toimistosihteeriä, palvelupäällikkö, johtava sosiaalityöntekijä ja kaksi vastaavaa sosiaaliohjaajaa.

Työn tueksi työntekijöillä on mahdollisuus työnohjaukseen ja saada konsultointiapua Varhan lakimiehiltä.

Sinua odottaa täällä huumorintajuinen ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Lisäksi saat mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun ja työskentelyaikoihin. Etätyö on mahdollista tilanteen salliessa.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kelpoisuusvaatimuksena ammattihenkilöstä annetun 817/15 lain mukainen sosionomin pätevyys tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Katja Lintonen

Vastaava sosiaaliohjaaja

[email protected]

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti