Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, Utsjoki

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaaliohjaajaksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella, pohjoisella palvelualueella Utsjoella on haettavana sosiaaliohjaajan vakituinen virka.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on yhdessä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän ja verkoston kanssa seurata ja arvioida lapsen tilannetta, työskennellä lapsen ja perheen tukena asiakassuunnitelmassa määritetyllä tavalla sekä ohjata ja neuvoa asiakkaita. Työtehtävät sisältävät lastensuojeluilmoitusten käsittelyä, palvelutarpeen arviointia, lapsiperheiden sosiaaliohjausta ja viranhaltijapäätösten tekoa. Työtehtäviin kuuluu lisäksi sosiaalihuoltolain 18§:n mukainen perhetyö sekä lastensuojelulain 36§:n mukainen tehostettu perhetyö. Työ voi sisältää myös jälkihuollon sosiaaliohjausta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ tai 32§ mukainen pätevyys, lisäksi edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus ovat välttämättömiä.

Odotamme hakijalta kokemusta lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelystä, omatoimisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain asiakasprosessien tuntemusta sekä menetelmäosaamista. Saamen kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 914,70 €/kk. Tehtävässä noudatetaan SOTE-sopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava rikosrekisterilain (770/1993) 6 §/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 14.7.2024 klo 15:00 mennessä!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mánnábearašbálvalusaid / mánáidsuodjalusa sosiálabagadalli virgi, bearrašiid ja bargoahkása??aid bálvalusat, davvi bálvalanguovlu, Ohcejohka.

Sosiálabagadalli bargun lea ?uovvut ja árvvoštallat máná dili ovttas máná áššiin vástideaddji sosiálabargiin ja fierpmádagain. Don barggat máná ja bearraša doarjjan áššehasplánas mearriduvvon vuogi mielde ja bagadat sihke rávvet áššehasaid.

Barggus don gie?ahalat mánáidsuodjalanalmmuhusaid, árvvoštalat bálvalandárbbu, bagadat mánnábearrašiid ja dagat virggehálddašeaddjái gullevaš mearrádusaid. Bargui gullá lassin sosiálafuolahuslága 18§ mieldásaš bearašbargu ja mánáidsuodjalanlága 36§ mieldásaš beavttálmahtton bearašbargu. Bargu sáhttá sisttisdoallat maiddái ma??áfuolahusa sosiálabagadallama.
Mii vuordit, ahte ohccis lea hárjánupmi mánáiguin ja nuoraiguin sihke sin bearrašiiguin bargamis. Don leat iešdoaibmi ja dus leat buorit ovttasbargu- ja vuorrováikkuhusdáiddut. Mii atnit árvvus, jus don dovddat mánáidsuodjalus- ja sosiálafuolahuslága áššehasproseassaid ja doaibmavugiid. Sámegiela dáidu geh??o ovdun.

Gelbbolašvuo?a eaktun lea sosiálafuolahusa ámmátolbmuin addojuvvon lága (817/2015) 8§ dahje 32§ mieldásaš gelbbolašvuohta. Lassin mii gáibidit registrerema Valvira ámmátolbmuid guovddášregistarii.
Lea vealtameahttun, ahte dus lea vuodjinkoarta ja iežat biila.

Barggu bálká lea 2 914,70 €/mb. Barggus mii ?uovvut SOTE-soahpamuša. Barggus lea 6 mánotbaji geah??alanáigi. Bargu álgá soahpamuša mielde.

Ovdal go válddát barggu vuostá, don galggat doaimmahit rihkusregisttarlága (770/1993) 6§/2 momeantta mieldásaš rihkusregisttarváldosa. Láhka mánáiguin bargi olbmuid rihkusduogáža ?ielggadeamis (504/2002).
Bargiid boahkuhansuoji oasil mii ?uovvut boahkuhansuoji, man bargu ja njoammunsuodjeláhka gáibidit.

Oza virggi elektrovnnalaš ohcamušain Kuntarekry-bálvalusas ovdal 14.7.2024 dmu 15.00.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611942/fi_FI
Yhteystiedot: Tiina Kanniainen, perheiden ja työikäisten palvelujen palvelupäällikkö, p. 040 582 6902
[email protected]

Tiina Kanniainen, bearrašiid ja bargoahkása??aid bálvalusaid bálvalanhoavda, tel. 040 582 6902
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2 914,70 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.07.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 26.06.2024 15:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 73f5dedf-236b-4ee0-9d31-7b46a124eb6e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti