Skip to main content

Sosiaalityöntekijä Aikuispsykiatria avohoito

Haluaisitko työskennellä sosiaalityöntekijänä Psykiatrian linjalla Porvoossa?

HUS Psykiatrian sosiaalityön yksikköön, Porvoon aikuispsykiatrian avohoitoon haetaan kokoaikaista sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 1.10.2024-30.6.2025.

Porvoon psykiatrian linjan sosiaalityön vastuualueita ovat Itä Uudenmaan hyvinvointialueen psykiatrinen erikoissairaanhoito. Yksiköitä on niin osastoja, tehostetun avohoidon poliklinikoita, sekä häiriökohtaisia avohoidon poliklinikoita. Kyseisen tehtävän sijoituspaikka on keskusteltavissa. Vaihtoehtoina on Sipoon, Loviisan tai Porvoon psykiatrian poliklinikat. Osittainen etätyön mahdollisuus on. Muiden Porvoon linjan yksiköiden lomasijaistaminen kuuluu myös tehtäviin. Työ on osittain liikkuvaa. 

Pienen linjan ja paikkakunnan edut (tiivis yhteistyö kunnan sosiaalityön, KELAn, TE-keskuksen ja somatiikan kanssa) yhdistyvät suuren työnantajan tarjoamiin koulutus- ja etenemismahdollisuuksiin.  Yliopistosairaalana HUS tarjoaa hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä säännöllisen työnohjauksen. Lähiohjaus ja perehdytys sovitetaan työntekijän tarpeita vastaavaksi ja konsultaatioapu on vain puhelinsoiton päässä: HUS Porvoon linjalla työskentelee lisäksesi kaksi kokenutta aikuispsykiatrian sosiaalityöntekijää sekä vastaava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijänä olet myös osana HUS Psykiatrian sosiaalityön asiantuntijayksikköä, jossa sinulla on n. 100 muuta kollegaa. Työilmapiiri on hyvä ja työntekijöistä pidetään huolta. Se näkyy meillä hyväntuulisina, työssään viihtyvinä ja huumorintajuisina työntekijöinä. 

Terveyssosiaalityössä painottuvat vahva sosiaalityön ja psykiatrian asiantuntijuus, arviointityö ja yhteistyö laaja-alaisten verkostojen kanssa. HUS Psykiatriassa sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisen työryhmän jäsenenä, ja tehtävät painottuvat potilaiden sosiaalisen tilanteen, toiminta- ja työkyvyn yksilölliseen tutkimukseen ja arviointiin, kuntoutustarpeen ja ammatillisen kuntoutuksen tarpeen arviointiin, sekä kuntoutuksen suunnitteluun. Sosiaaliturvan ja palvelujen turvaaminen kuuluvat osana edellä mainittuja tehtäviä. Työssä keskeistä on myös potilaan ja hänen perheensä psykososiaalinen tukeminen, perhe- ja verkostotyö. Tehtävään kuuluu sijaistaminen omalla linjalla, sekä yli linjarajojen tarvittaessa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, terveyssosiaalityön kokemusta sekä sosiaaliturvan, kuntoutus- ja palvelujärjestelmän hallintaa. 

Tehtäväkohtainen palkka on SOTE:n mukainen, pätevälle sosiaalityöntekijälle 3735€/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Hae meille hakuajan loppuun 17.9.2024 mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sosiaalityöntekijä. 

Tehtävää täyttäessä huomioidaan myös hakijat, jotka voivat toimia sosiaalityön sijaisena sosiaalihuollon ammattihenkilölain mukaisesti. 

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja toimesta antaa vastaava sosiaalityöntekijä Charlotta Sandström 040 182 8074

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Psykiatrian ammattilaiset tutkimme ja hoidamme mielenterveyshäiriöitä sekä psykiatrisia sairauksia HUSissa. Erikoisalojamme ovat esimerkiksi nuorisopsykiatria, mielialahäiriöt, psykoosisairaudet sekä oikeuspsykiatria, neuropsykiatria ja kehitysvammalääketiede, riippuvuuspsykiatria ja geropsykiatria. Vastaamme työnjakosopimusten mukaisesti myös eräiden erityisryhmien tutkimuksesta ja hoidosta. Näitä ovat esim. syömishäiriöt, sukupuoli-identiteetin tutkimukset, työkyvyn tutkimukset, unihäiriöt ja traumapsykiatria. Avohoidon yksikkömme ja vuodeosastomme sijaitsevat laajalti koko Uudenmaan alueella. Kehitysvammapsykiatrian osastomme sijaitsevat Lahdessa ja Hämeenlinnassa.

Hae ennen 17.09.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Erityistyöntekijät
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä Aikuispsykiatria avohoito

HUS
Porvoo
Uusimaa
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti