Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityön yksikkö

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on avoinna Itäisen aikuissosiaalityön yksikössä sosiaalityöntekijän määräaikainen sijaisuus ajalle 4.9.2024-19.7.2025.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on avoinna Itäisen aikuissosiaalityön yksikössä sosiaalityöntekijän määräaikainen sijaisuus ajalle 4.9.2024-19.7.2025. Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme innostunutta sosiaalityöntekijää. Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa. Sinulla on erityisesti hyvät tiimityöskentelyn taidot ja olet kiinnostunut kehittymään sosiaalityön ammatissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.


Avoimena oleva tehtävä sijoittuu nuorten tiimiin, jossa asiakkaat ovat alle 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä 3 sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa sekä yksi etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.


Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen sekä tilapäismajoitukseen ja tuettuun asumiseen ohjautuvien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen. Sosiaalityöntekijä tekee myös omien asiakkaidensa täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä muut yksilöhuollon päätökset. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin.


Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat työyhteisön, jossa työtä tehdään yhdessä toisia tukien ja jossa on hyvä kasvaa ammattilaisena. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Perehdytys ja työnohjaus on järjestetty, myös etätyön tekeminen on mahdollista.


Työpaikan nimi ja osoite: Espoon ja Kauniaisten aikuissosiaalityö ja taloudellinen tukeminen, Espoon yksikkö, Komentajankatu 5 c, 02600

Työaika: 37h 45min / viikko

Tehtävä on määräaikainen.



Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä arvostamme muuta kielitaitoa.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme aktiivista työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa ajalla 21.-28.6. klo 9-15 johtava sosiaalityöntekijä Heidi Kivakka p.

0406365437 ja ajalla 1.-2.7. klo 9-15 johtava sosiaalityöntekijä Mira Sormunen p. 0406368984.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti