Skip to main content

Sosiaalityöntekijä (aikuisten sosiaalipalvelut, läntinen alue, Jämsä)

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Meillä työsi keskittyy päihdekuntoutujien kanssa tehtävään sosiaalityöhön Keski-Suomen hyvinvointialueen läntisellä alueella. Tehtävänäsi on toimia vastuusosiaalityöntekijänä erityisen tuen asiakkaille, joilla on päihde- ja riippuvuusongelmia. Työssäsi arvioit asiakkaiden palveluntarvetta, ohjaat asiakkaat heidän tarvitsemiinsa palveluihin, koordinoit palvelukokonaisuuksia ja arvioit kuntoutumista yhdessä aikuissosiaalityön tiimin ja eri yhteistyötahojen kanssa. Tehtäväsi painottuvat suunnitelmalliseen sosiaalityöhön.

Työpisteesi sijaitsee Jämsässä ja olet osa läntisen alueen (Petäjävesi, Multia, Keuruu, Jämsä, Joutsa, Luhanka ja Toivakka) aikuisten sosiaalipalvelujen tiimiä. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Tiimisi koostuu sosiaalityöntekijöistä, sosiaaliohjaajista sekä johtavasta sosiaalityöntekijästä. Tehtävässä yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa on tiivistä. Yhteistyö tiimissä sekä verkostojen kanssa on toimivaa.

Tarjoamme sinulle työnohjauksen, osittaisen etätyömahdollisuuden ja esihenkilön tuen. Voit vaikuttaa työpäiväsi sisältöön kalenteroinnilla ja suunnitella työpäiväsi liukuvan työajan puitteissa. Kysy myös osa-aikatyön mahdollisuudesta.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

----------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Tehtävässä eduksi katsotaan aiempi työkokemus aikuisten sosiaalityöstä ja päihde- ja riippuvuustyöstä. Toivomme sinulta joustavaa, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä töitä niin verkostoissa kuin itsenäisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys ja virassa noudatetaan koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

-

Kaisa Ahonen, johtava sosiaalityöntekijä

p. 050 462 1187 (jätä tarvittaessa viesti vastaajaan)

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti