Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, asiakasohjaus Soihtu, Salo

Salo-Somero alueella toimivaan Soihtu- tiimiin etsitään kehittämismyönteistä positiivisella asenteella töitä tekevää sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Työpiste sijaitsee Salossa Iot-campuksella, jonka tavoitat helposti julkisella liikenteellä.

Sosiaalihuoltolain mukainen ohjaus ja neuvonta sekä palvelutarpeen arviointi ja lastensuojelutarpeen arviointi toteutetaan Varhassa alueellisissa Soihtu-tiimeissä. Soihtu-tiimit palvelevat lapsiperheitä sekä alle 65-vuotiaita aikuisia. Soihtu-tiimi koostuu monialaisesta sosiaalihuollon ja terveydenhuollon ammattilaisten joukosta, jotka yhdessä asiakkaan kanssa kartoittavat asiakkaan tilanteen ja ohjaavat oikeiden palveluiden piiriin. Tiimit ottavat vastaan sosiaalihuoltolain mukaiset yhteydenotot ja ilmoitukset, lastensuojeluilmoitukset ja ennakolliset lastensuojeluilmoitukset sekä vastaavat Pyydä apua-yhteydenottoihin.

Työtehtäviin kuuluvat ilmoitusten kiireellisyysarvioinnit ja käsittely, palvelutarpeen arviointi, lastensuojelutarpeen selvittäminen, asiakasohjaus- ja neuvonta, palveluiden järjestäminen, dokumentointi sekä verkostoissa tehtävä työ. Työn painopisteenä ovat lapsia ja perheitä koskevat palvelutarpeen arvioinnit, mutta tehtävä sisältää myös työikäisten erityisen tuen arviointia. Työ tapahtuu moniammatillisissa verkostoissa. Asiakaslähtöisen toimintatavan lisäksi keskeistä on toimintaa sitovien määräaikojen noudattaminen. Tiimin jäsenenä pääset myös kehittämään asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa moniammatillista toimintaa.

Soihtu-tiimin sosiaalityöntekijän päivät ovat monipuolisia ja tukenasi työssä on esihenkilön lisäksi moniammatillinen ja kehittämismyönteinen asiantuntijatiimi. Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki! Työn tueksi tarjoamme säännöllisen työnohjauksen. Työssä on mahdollisuus etätyöhön sovitusti. Työajan voit suunnitella joustavasti liukuvan työajan puitteissa.

Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja arvioivaa työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä riittävää ja monipuolista sosiaalipalveluiden asiantuntemusta. Toivomme hakijalta myös oma-aloitteisuutta, rohkeutta monialaiseen yhteistyöhön ja verkostojen rakentamiseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus työssä on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä.

Oletpa sitten kokenut sosiaalityön ammattilainen tai vasta työuraasi aloitteleva sosiaalityöntekijä, jolla on kiinnosta erityisesti lapsiperheiden kanssa tehtävään työhön, tule mukaan tekemään kanssamme vaikuttavaa asiakastyötä!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Haun aiemmat hakemukset huomioonotetaan.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Johanna Nikkanen

Johtava sosiaalityöntekijä, puh. 044 778 3074

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti