Skip to main content

Sosiaalityöntekijä (lapsiperheiden sosiaalityö, Äänekoski)

Tervetuloa työkaveriksemme varhaisen tuen palveluihin pohjoiselle alueelle Äänekoskelle!

Haemme varhaisen tuen palveluihin lapsiperheiden sosiaalityöhön Äänekoskelle vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Varhaisen tuen toimintayksikköön sijoittuu keskeisiä lapsiperheiden palveluja: lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi, lapsiperheiden sosiaalityö, lapsiperheiden kotipalvelu sekä perhetyö. Tehtävämme on tukea ja edistää lapsen ja perheen toimintakykyä sekä arjessa selviytymistä.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu ilmoitusten ja yhteydenottojen kiireellisyysarvion tekeminen ja käsittely. Lisäksi teet palvelutarpeen arviointia sekä tarvittaessa siihen sisältyvää lastensuojelun tarpeen selvitystä. Tehtävässä toimit myös erityisen tuen tarpeen olevan lapsen vastuusosiaalityöntekijänä.

Omaan tiimiisi Äänekoskella kuuluu kolme muuta sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaaja sekä lähiesihenkilönä on johtava sosiaalityöntekijä. Tule siis mukaan kehittyvään tiimiin, jossa pääset osaksi osaavaa porukkaa. Tiimin työilmapiiri on rento ja työote joustava. Asiakkaat kohtaamme ammattitaitoisesti ja kunnioittavasti. Työpisteesi sijaitsee Äänekoskella ja työhön kuuluu lisäksi etätyömahdollisuus (40%). Tehtävä edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Sosiaalityöntekijänä kokoat asiakkaan tilanteen mukaisesti tarvittavan moniammatillisen verkoston ja koordinoit sitä. Työskentelet yhteistyössä lapsen, hänen huoltajiensa, lähiverkoston sekä perheen kanssa toimivien viranomaisten tai muiden eri tahojen kanssa. Työ sopiikin sinulle, joka pidät moniammatillisesta auttamistyöstä lapsiperheiden parissa. Sosiaalityöntekijänä työskentelet itsenäisesti, työparina, tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Tehtävässä pääset myös mukaan kehittämään lapsiperheiden palvelujen sosiaalityöntekijän työnkuvaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Työ edellyttää lainsäädännön, erityisesti sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain hallintaa. Eduksi katsotaan aikaisempi työskentely perhesosiaalityössä, palvelutarpeen arvioinnissa tai lastensuojelun sosiaalityössä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan kykyä tehdä itsenäistä arviointia ja ratkaisuja sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Tiina Mankonen, johtava sosiaalityöntekijä

p. 044 459 8327

tiina.mankonen(at)hyvaks.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti