Skip to main content

Sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohuolto, Jyväskylä)

Meillä Keski-Suomen hyvinvointialueella lastensuojelun avohuollon yksikkö vastaa sosiaalityöstä ja virka-aikaisesta lastensuojelun päivystyksestä. Nyt haemme lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön keskiselle alueelle vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa saat jatkuvan ja tiiviin tuen esihenkilöltäsi ja tiimiltäsi sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen mentoroinnin, koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Käytössäsi on oma työhuone ja viihtyisät työtilat kaupungin keskustassa. Osittainen etätyö on myös mahdollista. Lähiesihenkilösi Heli työskentelee kanssasi samassa toimipisteessä ja on hyvin tavoitettavissa.

Tiimikavereiden terveiset työyksiköstämme: ”Meidän tiimissä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki huumoria unohtamatta. Tiimissämme tiimikaverit tukevat aidosti toisiaan tilanteessa kuin tilanteessa ja työtä tehdään sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Työ on vaativaa ja mielenkiintoista ja kaikilla meillä on jatkuvasti halu oppia uutta ja kehittyä. Työssä pysytään lakisääteisessä asiakasmitoituksessa ja siinä pysymiseen on esihenkilöiden vahva tuki."

Sosiaalityöntekijänä meillä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu työskentely lapsen ja hänen läheisten kanssa, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen, lapsen kiireellinen sijoitus sekä huostaanoton ja sijoituksen valmistelu.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/613241/fi_FI
Yhteystiedot: Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:
-
Satu Naskinen, johtava sosiaalityöntekijä (yhteydenotot 15.7. jälkeen)
p. 0400 760 657
[email protected]
-
Ensisijaisesti toivotaan yhteydenottoa sähköpostitse.

Työpaikan osoite:
Palkkaus: 4321,94 € + mahdolliset lisät
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 09.08.2024 12:45
Ilmoitus jätetty: 12.07.2024 11:34
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e38a0e23-2ea0-4f47-b0ae-3298e660aa46

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti