Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Työllistymistä edistävät palvelu, Läntinen alue

Tule sosiaalityöntekijäksi yksikköömme, jossa asiakkaan työllistymisen edistäminen sosiaalipalveluiden keinoin on keskiössä. Työllistymistä edistävät palvelut ovat osa Aikuisten sosiaalipalveluita.

Pääset osaltasi vaikuttamaan palveluihin ja yhteistyön rakentamiseen historiallisessa muutosvaiheessa, jossa hyvinvointialueet ovat kehittymässä ja uudet kuntien työllisyysalueet aloittamassa. Virka on uusi, työskentelet osana sosiaalityön tiimiä. Tiimin kotipaikka on Lohjalla, sosiaalityöntekijöitä on siellä neljä sekä kuusi sosiaaliohjaajaa. Työskentelemme seitsemän kunnan alueella, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, missä työpisteesi sijaitsee läntisellä Länsi-Uudellamaalla.

Sosiaalityöntekijänä toimit erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden omatyöntekijänä tehden palvelutarvearvioita ja suunnitelmallista työtä. Työskentelyalueemme on laaja ja asiakkaamme ovat kaksikielisiä. Meillä on paljon onnistuneita tarinoita kaksikielisestä palvelusta. Työskentelemme asiakkaiden työhön kuntoutumisen edistämiseksi yhdessä TE-palveluiden, aikuissosiaalityön, terveydenhuollon ja KELAn palvelujen sekä Länsi-Uudenmaan alueen muiden Työllistymistä edistävien yksiköiden, että kuntien työllistämispalvelujen kanssa.

Tarjoamme sinulle

- osaamista haastavan ja erittäin kiinnostavan työn uudessa sosiaalipalvelussa

- asiakastyön, johon sisältyy jatkuva työn kehittäminen

- reilua, joustavaa ja reflektiivistä johtamista

- mahtavan ja innostuneen tiimin

- hyvän perehdytyksen työhön

- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

- ryhmätyönohjauksen ja ammattitaitoasi ylläpitävät koulutukset, esimerkiksi voit vahvistaa kielitaitoasi työnantajan järjestämissä koulutuksissa.

Käytössämme on sosiaalityöntekijöiden sitoutumislisän pilotointi. Kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille maksetaan 31.5.2025 asti 200e/kk sitoutumislisää

Työpaikan nimi ja osoite: Työllistymistä edistävät palvelut, Nummentie 12-14 C, Lohja

Työaika: 37,45 h/vko

Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: itsenäinen työote, ruotsinkielen taito, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: Kokemusta aikuisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä ja kehittävää, reflektiivistä työotetta

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa

Päivimaria Katainen, johtava sosiaalityöntekijä puh. 040-6238173, Sabine Nyman, palveluesihenkilö p. 040-1531921

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti