Skip to main content

Sosiaalityöntekijä TYP, Lappeenranta

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haetaan sosiaalityöntekijää 1.10.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Sosiaalityöntekijä sijoittuu Etelä-Karjalan työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) Lappeenrannan toimipaikkaan, työskentelyalueena koko Etelä-Karjalan hyvinvointialue.

YKSIKÖN KUVAUS:

TYP palvelu on yhteistoimintamalli, jossa hyvinvointialue, työ- ja elinkeinotoimisto, Kansaneläkelaitos ja työtön henkilö yhdessä arvioivat työttömän palvelutarpeen, suunnittelevat työllistymisen edistämiseksi tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisen etenemisestä ja seurannasta.

Sosiaalityöntekijä sijoittuu Etelä-Karjalan työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) Lappeenrannan toimipaikkaan, työskentelyalueena koko Etelä-Karjalan hyvinvointialue. Sosiaalityöntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimen, Kelan ja TE-palveluiden kanssa.

TEHTÄVÄNKUVAUS:

Sosiaalityöntekijä vastaa erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden prosesseista sekä kokonaistilanteen koordinoinnista. Tehtäviin kuuluvat asiakkaiden ohjaus ja palvelukokonaisuuksien suunnittelu monialaisesti. Päivittäisessä työssä keskitytään vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien asiakkaiden palveluohjaukseen sosiaalityön alueella, aktivointi- ja monialaisten suunnitelmien laadintaan ja niiden toteuttamisen seurantaan. Kuntouttavan työtoiminnan suunnittelu ja toteutus ovat keskeisiä työtehtäviä. Verkostotyö mm. peruspalveluiden, palveluntuottajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa korostuu asiakkaan palveluprosessissa.

Sosiaalityöntekijän virka sijoittuu työ- ja toimintakyvyn (tyky) selvittelyjen tiimiin. Tehtävään sisältyy myös TYPin sekä työ- ja toimintakyvyn selvittelyihin liittyvän sosiaalityön kehittäminen.

Virassa edellytetään voimassa olevaa ajokorttia ja auton käytön mahdollisuutta.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme monipuolisen ja kattavan perehdytyksen. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Meillä on käytössä liukuva työaika.

MITÄ ODOTAMME

Kelpoisuutena tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7§ mukainen sosiaalityöntekijän koulutus ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön sekä valmiuksia moniammatilliseen työskentelyyn. Työssä pääset sisälle sosiaaliturva- ja kuntoutuslainsäädäntöön sekä palvelujärjestelmään.

Jos olet loppuvaiheen opiskelija ja kiinnostuit, niin laita meille hakemuksesi. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden lisäksi haussa huomioidaan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Haastattelut järjestetään torstaina 18.9.24 aamupäivällä Lappeenrannan virastotalolla, osoitteessa Villimiehenkatu 2 B (sisäänkäynti Pormestarinkadun puolelta).

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi

- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa

- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen

- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia

- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen

- savuttoman työympäristön

- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö

Tuula Kähäri

p. 040 513 6610

[email protected]

Toimintayksikön esihenkilö

Jaana Rännälä-Paakko (29.8.24 eteenpäin)

p. 040 549 1556

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti