Skip to main content

Sosionomi, Koti Kuurnan Kartanot

Hei sosionomi! Haluatko tehdä tärkeää työtä mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Kuurnan Kartanoon sosionomia vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Koti Kuurnan Kartanot työpaikkana

Koti Kuurnan Kartanot tarjoaa lämminhenkistä ja turvallista asumispalvelua kaikenikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Kotimme sijaitsee Kontiolahden Paiholassa, josta on hyvät linja-autoyhteydet Joensuuhun ja Kontiolahden kirkonkylälle. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus syventyä MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan. Tutustu paremmin kotimme arkeen Instagramissa: @esperi_kuurnankartanot.

Työpäiväsi sosionomina meillä

Sosionomina toimit tiimimme sosiaalialan asiantuntijana ja työskentelet yhtenä ohjaajana asukkaillemme. Vastaat työssäsi asukkaiden arjen sujumisesta, toiminnallisten ryhmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä asukkaiden sosiaaliasioiden sujuvasta hoidosta. Lisäksi avustat vuorokausirytmin ylläpidossa, sosiaalisten taitojen harjoittelussa sekä arjen perusaskareissa. Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Tehtävässä edellytämme

  • sosionomin tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja. Mikäli sinulla on myös suoritettuna lähihoitajan tutkinto, niin katsomme tämän ehdottomasti eduksi! 
  • voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
  • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä tai suuntautumisen kyseiseen osaamisalaan opinnoissa.
  • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.

Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 15.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Sakari Hakkarainen, p. 050 565 1382, [email protected].

Olisi ilo kohdata sinut! 

Tutustu Koti Kuurnan Kartanon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosionomi, Koti Kuurnan Kartanot

80710 Kontiolahti
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 05.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti