Skip to main content

Sote-palveluiden myynti- ja kehityspäällikkö

Etsimme Luonaan myynti- ja kehityspäällikköä vastaamaan Luonan sote-palveluiden ratkaisumyynnistä sekä uusien palveluiden- ja ratkaisujen konseptoinnista. Tehtävään sisältyy uusasiakashankintaa sekä palveluidemme edelleen kehittämistä nykyisissä asiakkuuksissa. Tarjoamme kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaisi viimeistään lokakuussa (tai sopimuksen mukaan). Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla.

Me luonalaiset muodostamme yhteisön, jossa jokaisen on hyvä olla, #luonaote. Keskiössämme on inhimillisyys ja rohkeus tehdä arvokasta työtä elämäsi ehdoilla, ainutlaatuisella persoonallasi ja aina uutta oppien. 

Luonassa saat mahdollisuuden olla vaikuttamassa yhteiskunnallisesti tärkeään tulevaisuuden toimialaan. Saat myös ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön ja kokeneen tiimin tuen, nykyaikaiset työvälineet sekä etätyömahdollisuuden. Sinulla on myynti- ja kehityspäällikkönä avainrooli ja ainutlaatuinen näköalapaikka Luonan asiakaslähtöisten ja innovatiivisten palveluiden konseptoinnissa ja myynnissä. Tehtävässäsi raportoit asiakkuusjohtajalle.

Odotamme sinulta vankkaa aiempaa kokemusta tuloshakuisesta palvelu- ja ratkaisumyynnistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentely taitoja. Katsomme eduksi kokemuksesi sote-alalla työskentelystä ja/tai kokemuksen digitaalisten ratkaisuiden/teknologioiden myynnistä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on vankka kokemus erilaisten palveluratkaisujen myynnistä sekä haluat edelleen kehittää alan osaamistasi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin myynti- ja asiakaskeskeinen asenteesi sekä halu ja kyky tarjota innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme. Edellytämme matkustusvalmiutta Suomessa tarpeen mukaan, vaikka valtaosa tapaamisista tapahtuukin etäyhteydellä. Tehtävässä suoriutuminen vaatii ajokorttia.

Luona on osa Bravedon yritysyhteisöä, joka koostuu yli 40:stä yhtiöstä työllistäen useilla eri toimialoilla Suomessa ja Euroopassa yli 10 000 henkilöä. Bravedon yritysyhteisön osaaminen keskittyy henkilöoperaatioihin ja teknologiaan, sekä niitä yhdistävien prosessien ja toimintamallien kehittämiseen. Bravedo-yritysyhteisön liikevaihto on n. 800 M€. Bravedo muodostaa omistamiensa yritysten välille ekosysteemin, jossa kukin yhtiö, Luona mukaan lukien, toimii itsenäisesti ja varmistaa kilpailukyvyn omassa markkinassaan. Ekosysteemissä arvontuotto asiakkaalle kasvaa yhtiöiden osaamisten täydentäessä toisiaan.

Räätälöimme ammattitaidolla sosiaali- ja terveyspalveluita aitoon tarpeeseen, etänä ja läsnä. Olemme haluttu, laadukas ja vaikuttava sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaja sekä kumppani hyvinvointialueille ja yksityisille sote-alan toimijoille.

Luona haluaa olla mukana kehittämässä ja tuottamassa entistä vaikuttavampia ja asiakaslähtöisempiä sotepalveluiden ratkaisukokonaisuuksia. Tulevaisuuden tavoitteenamme on kasvaa etä- ja itsepalvelua hyödyntävien ratkaisukokonaisuuksien innovoijana ja toimittajana sote sektorilla.

 Yhdessä luomme koko yhteiskuntaan vaikuttavaa hyvinvointia. Kasvatamme ja tuotamme vaikuttavia palveluja vastuullisesti. Luonalla työskentelee noin 400 sote-alan ammattilaista, liikevaihtomme vuonna v.2023 oli noin 70 Meur.

Tutustu meihin:

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme rekrytoinnin jo hakuaikana. Jatkohaastatteluun valituille teetetään ennakkotehtävä palveluiden konseptoinnista.

Liitäthän hakemukseen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveen.

Lisätietoja: Asiakkuusjohtaja, Sami Lehikoinen, [email protected] 040-8210 665.


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sote-palveluiden myynti- ja kehityspäällikkö

Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 12.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti