Skip to main content

Sukittaja / LVI-asentaja Ruotsiin

Haluaisitko lähteä töihin ruotsiin joko määräaikaisesti (6kuukautta) tai kokoaikaisesti.
Autamme tarvittaessa asunnon etsinnässä ja muissa paperihommissa. Voit työskennellä joko borlängessä, västeråsissa, sundsvallissa tai uppsalassa. 
Ruotsin kielitaidosta on etua mutta pärjäät myös suomenkielellä.

Renoalla kysyntää riittää ja kauppa käy - siksi etsimme SUKITUSASENTAJIA tukemaan meidän ruotsin liiketoimintaa. 

Mistä työssä on kyse?

Meillä pääset keskittymään täysillä omaan työhösi, eli uusimaan käyttöikänsä päähän tulleiden pientalojen viemäriputkistot sukitusmenetelmällä. Sukittaminen tuplaa putkien käyttöiän, eikä se ole lainkaan niin likaista tai haisevaa hommaa kuin moni kuvittelee. Asukkaat voivat asua kotonaan remontin aikana.

Urasi Renoalla käynnistyy 3-6 kuukauden perehtymisjaksolla, jolloin saat huolellisen koulutuksen sukittajan työhön ja talon tavoille samalla itse töitä tehden. Työviikkosi alkaa maanantaisin toimistolla, jossa tapaat työkavereita ja varustat työautosi viikon tarvikkeilla sekä markkinoiden parhailla työkaluilla.

Työmaa kestää usein 3-5 päivää, ja voit vaikuttaa työaikaasi. Pääset tekemään työmaita joko yksin tai työparin kanssa. Vaikka tekisit työtä itsenäisesti, työnjohto on aina puhelinsoiton päässä valmiina auttamaan sinua. Yksin et jää missään tilanteessa.

Mikäs Renoa, kertoisitko lisää?

Tietysti! Olemme Pohjoismaiden johtava pientaloille talotekniikan palveluita tarjoava organisaatio, joka työllistää yli 300 ammattilaista usealla eri paikkakunnalla suomessa ja ruotsissa. Henkilöstömme on antanut työilmapiirillemme arvosanaksi 9/10 ja asiakastyytyväisyytemme on mitatusti 3,7/4.

Olemme toimineet LVIS-alalla jo 15 vuotta, joiden aikana olemme toteuttaneet yli 45 000 laadukasta remonttia. Tänä päivänä teemme niitä noin 100 viikossa.

Toteutamme ammattitaidolla putkiremontit, viemärin sukitukset, sähkösaneeraukset ja ilma-vesilämpöpumppuasennukset omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin.

Renoan vakavaraisen kasvun ansiosta voit asentajana luottaa siihen, että hommia riittää niin paljon kuin ehdit tekemään.

Miksi minun kannattaa hakea töihin Renoalle?

Työyhteisön rento meininki ja kannustava ilmapiiri saavat asentajat viihtymään meillä. Huomaat nopeasti, miten helppo sinun on päästä mukaan porukkaamme. Meillä on tapana tsempata toisiamme ja hoitaa hommat yhdessä maaliin.

Et ehdi kyllästyä työhösi, sillä kohteet ovat erilaisia ja vaihtuvat tiuhaan. Pääset tapaamaan monenlaisia ihmisiä ja näkemään erilaisia koteja. Mukavan lisän työhön tuovat kädenjälkeesi tyytyväiset asiakkaat, jotka antavat sinulle kiitosta laadukkaasti hoidetusta remontista.

Palkitsemme parhaat onnistujat kuukausittain. Hyvä meininki on meille tärkeää, ja siksi pääset osallistumaan työhyvinvointia edistäviin aktiviteetteihin sekä tapahtumiin sählyturnauksista rentoihin illanviettoihin ja hienoihin pukujuhliin.

Entäs se palkka? Tässä työssä tulet tienaamaan 3 000-5 000 euroa/kk. Asentajat kehuvat palkkamalliamme motivoivaksi, sillä tuntipalkan lisäksi saat sovitussa aikataulussa tehdyistä työmaista tehokkuusbonusta. 

Mitä toivoisitte minulta?

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta viemärisukituksesta. Saat kuitenkin perehdytyksen meidän tapoihin toimia.

Koska työ on liikkuvaa, tarvitset siihen ajokortin. Lisäksi toivomme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, sillä tulet olemaan tekemisissä asiakkaiden kanssa. Sovit porukkaamme varmasti, jos tykkäät tehdä asioita käsilläsi.

Plussaa saat asiakaspalveluhenkisyydestä, terveestä työmoraalista sekä halusta hoitaa hommat viimeisen päälle hyvin.

Haluan tämän työn! Miten toimin?

Haluatko jutella tehtävästä tarkemmin? Tuleva esihenkilösi Jim Kinnunen vastaa mielellään kysymyksiisi suomeksi ja ruotsiksi - tavoitat hänet parhaiten soittamalla numeroon +46709707444.

Renoa Group vaikuttavuus

Renoa Group synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Renoa Group synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Renoa Group

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Renoa Group Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sukittaja / LVI-asentaja Ruotsiin

Suomi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti