Skip to main content

Sustainability Specialist

Haluaisitko olla kehittämässä hiilineutraalia telakkaa ja luomassa ympäristöystävällisempää laivanrakennusprosessia?

 

Haemme nyt SUSTAINABILITY SPECIALISTIA vahvistamaan tuotanto-organisaatiotamme tavoitteen saavuttamisessa.

 

Mitä vastuullisuusasiantuntijan tehtäviin kuuluu?

  • Tutkit, tunnistat ja edistät telakan vastuullisuusstrategiaa tukevia toimenpiteitä
  • Edistät vastuullisuustietoisuutta organisaatiossa sekä vastuullisuusnäkökulmien huomiointia päätöksentekoprosesseissa
  • Osallistut hiilijalanjälkilaskennan sekä vastuullisuuden raportoinnin kehittämiseen
  • Teet yhteistyötä muiden vastuullisuusasiantuntijoiden, tuotanto-organisaatioiden sekä keskeisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi

Tehtävässä olet osa tuotannon kehitysosastoa, jonka tehtävänä on tukea ja edistää tuotannon eri osa-alueilla toteutettavaa kehitystoimintaa asetettujen operatiivisten ja taloudellisten tavoitteiden suuntaan. Vastuullisuusasiantuntijana toimit yhtiön ja tuotannon strategisia tavoitteita toteuttavien kehitystoimenpiteiden parissa tiiviissä yhteistyössä muiden vastuullisuusasiantuntijoiden, tuotanto-organisaatioiden sekä keskeisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja kehittämään toimintaympäristöämme ja laivanrakennusprosessejamme kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää laivanrakennusta.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Ympäristölainsäädännön tuntemusta ja ymmärrystä GHG-protokollan mukaisen hiilijalanjäljen laskennan periaatteista
  • Projektinhallinnan ja muutosjohtamisen osaamista
  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön
  • Analyyttista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä johtaa ja innostaa ihmisiä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Olet innovatiivinen ja määrätietoinen tiimipelaaja, joka on aidosti kiinnostunut toiminnan kehittämisestä, muutosten aikaansaamisesta ja käytännön ongelmien ratkaisemisesta. Kykenet hallitsemaan laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia sekä tunnistamaan asioiden keskinäisiä riippuvuuksia ja syy-seuraussuhteita. Teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja työyhteisön jäsenenä haluat olla osana luomassa positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Aikaisempi kokemuksesi vastaavista tehtävistä auttaa sinua pääsemään tehtävässäsi alkuun ja menestyäksesi hyödynnät monipuolisesti tietotaito-osaamistasi vastuullisuuden eri osaamisalueilta.

Huomioithan, että edellytämme valitulta henkilöltä hyväksyttyä huumausainetestiä sekä terveystarkastuksessa todettua sopivuutta työsuhteen tehtäviin.

 

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän osana asiantuntevaa ja kehittyvää työyhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan merkittävästi telakan menestykseen tulevaisuudessa.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

 

Haluatko sinä jättää kädenjälkesi osaksi suomalaisen telakkateollisuuden kehitystä?

Hae tehtävään 1.11.2024 mennessä!

 

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

 

Matias Uusitalo

Head of Production Development

 

[email protected]

+358 40 841 4894

 

ke 23.10. klo 15 - 16

ke 30.10. klo 15 - 16

 

Meyer Turku

Meyer Turku on yksi maailman suurimmista ja moderneimmista telakoista. Rakennamme maailman uudenaikaisimpia ja ympäristöystävällisimpiä risteilyaluksia, autolauttoja ja erikoisaluksia. Tilauskantamme ulottuu vuoteen 2027.

Meyer Turku Oy toimii Turun telakalla, jossa on rakennettu laivoja vuodesta 1737 alkaen. Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöitä ovat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, kokonaistoimituksia laivojen yleisiin tiloihin tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä Raumalla sijaitseva laivanrakennus- ja offshore-alan suunnitteluyritys ENG'nD Oy.

Meyerin telakalla suunnitellaan ja rakennetaan maailman edistyksellisimpiä risteilyaluksia ja matkustaja-autolauttoja, jotka räätälöidään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin - ja ylittämään korkeimmatkin odotukset. Maailmanlaajuisesti tunnettua ja arvostettua perheyritystä johdetaan jo seitsemännessä polvessa.

Meyer Turku vaikuttavuus

Meyer Turku synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Meyer Turku synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Meyer Turku

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Meyer Turku Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sustainability Specialist

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti