Skip to main content

Suunnittelija, opintoasiat

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin.Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita.Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA OPINTOPALVELUIHIN

Oletko kiinnostunut opintopalvelujen tehtävistä kansainvälisessä yliopistomaailmassa? Nautitko monipuolisesta työstä, johon kuuluu niin itsenäisiä suunnittelu- ja koordinointitehtäviä kuin yhteistyötä akateemisen henkilöstön, opiskelijoiden ja oppimispalveluiden kollegoiden kanssa? 

Haemme tiimiimme Perustieteiden korkeakoulun opintopalveluihin uutta kollegaa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. 

Roolisi 

Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu keskeisesti Perustieteiden korkeakoulun kandidaattiohjelmien tiimin vetäminen sekä Aalto-yliopiston englanninkielisen tekniikan alan kandidaattiohjelman vastuusuunnittelijan tehtävät kuten opiskelijavalintaan liittyvät tehtävät, opetussuunnitelma sekä ohjelman palveluiden tuottaminen, koordinointi ja kehittäminen. 

Rooliisi kuuluu myös korkeakoulun suurimman laitoksen kandidaattiohjelman suunnittelu- ja kehittämistehtävät erityisesti opetussuunnitelmatyöhön liittyen. Lisäksi työ sisältää asiakaspalvelua niin opettajien kuin opiskelijoidenkin suuntaan. Aalto-yliopistossa on jo pitkään digitalisoitu opettajien ja opiskelijoiden palveluita ja siten työhön kuuluu myös uusien järjestelmien ja työkalujen käyttöönottoon liittyviä tehtäviä. 

Osaamisesi

Toivomme sinulta joustavaa, aktiivista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Olet tottunut työskentelemään välillä myös paineen alla tarkkuutta vaativien asioiden kanssa, lisäksi hoksaat ja hyödynnät digitaaliset ratkaisut tehtäviisi liittyen. Tietojärjestelmien kanssa toimiminen on keskeinen osa työtäsi, joten toivomme, että olet niiden kokenut käyttäjä ja innokas hyödyntämään järjestelmiä työssäsi analyyttisellä otteella. Erilaisiin järjestelmiin ja datan käsittelyyn liittyvä osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kokemusta vastaavanlaisista suunnittelijatason tehtävistä. Odotammekin, että korkeakouluhallinnon prosessit ja tietojärjestelmät ovat sinulle jo tuttuja. Tarvitset myös hyviä valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Kielitaidon osalta tarvitset erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, minkä lisäksi asiakaspalvelutilanteissa toivomme sinun tulevan tarvittaessa toimeen myös ruotsiksi.

Tässä roolissa teet jatkuvaa yhteistyötä lähitiimisi, korkeakoulun opiskelijapalveluiden sekä akateemisen henkilökunnan kanssa laaja-alaisesti koulurajat ylittäen. Lisäksi toimit esihenkilöroolissa. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot, jotka auttavat sinua työskentelemään monenlaisten ihmisten kanssa sekä ratkaisemaan erilaisia haasteita joustavasti ja hyvässä yhteistyössä. Aiempi kokemus esihenkilötyöstä ei ole välttämätöntä: tärkeintä on aito kiinnostus ihmisten hyvään johtamiseen. Lisäksi toivomme sinulta kykyä aktiiviseen oman työn suunnitteluun ja johtamiseen.

Tarjoamme

Vastuullisen ja merkityksellisen roolin inspiroivassa ympäristössä. Olemme ylpeitä tavoitteestamme luoda kestävää tulevaisuutta. Innoitamme huomisen muutoksentekijöitä ja uudistamme yhteiskuntaa tutkimukseen perustuvalla tiedolla, luovuudella ja yrittäjämäisellä ajattelutavalla.

Inspiroivan ja inklusiivisen työskentelykulttuurin. Haluamme olla avoin yhteisö, jossa tasa-arvoisuus ja inklusiivisuus mahdollistavat uteliaisuuden, innovaatiot, yhteistyön ja hyvinvoinnin. 

Tukea, ohjausta ja sparrausta, kun tunnet tarvitsevasi sitä.Hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja oppimiseen. 

Joustavan työkulttuurin ja viihtyisän kampuksen. Työskentelemme hybridisti ja meillä on joustavat työajat. Otaniemen kampus on täynnä elämää - se tarjoaa hyvät palvelut, kaunista luontoa ja erinomaiset liikenneyhteydet.

Palkkaus meillä määräytyy yliopistojen yhteisen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Palkkahaarukka on noin 4400-4900 €, palkka määräytyy valittavan henkilön ammatillisen kokemuksen ja osaamisen pohjalta.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä opintohallinnon palveluita, prosesseja ja tietojärjestelmiä mukavassa, ammattitaitoisessa porukassa. Teemme tärkeää työtä opiskelijoidemme onnistuneen opintopolun eteen - tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko? 

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.10.2024. Liitäthän hakemukseen yhtenä tiedostona hakemuskirjeen sekä CV:n. Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian - käymme hakemuksia läpi ja mahdollisesti kutsumme haastatteluun jo hakuaikana.

Jos olet Aallon työntekijä, haethan omalla työntekijäprofiilillasi Workday-järjestelmän kautta (internal jobs/sisäiset työpaikat). Jos olet Aallon opiskelija tai vierailija, haethan henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella (ei aalto.fi) ulkoisen Avoimet työpaikat -sivun kautta.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä opintopäällikkö Mari Knuuttilaan, p. 050 537 3358 ja sposti [email protected]. Parhaiten Marin tavoittaa ke 23.10. klo 9-12 tai pe 25.10. klo 10.30-15.

Lue lisää Aallosta työpaikkana: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelija, opintoasiat

Espoo
Vakituinen, Hybridityö

Julkaistu 17.10.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti