Skip to main content

Suunnittelija, tuotantoruokalistat, Pakkalan ruokatuotanto

Vakinainen työsuhde

Palvelukeskus Helsinki, Pakkalan ruokatuotanto

Työavain: PALKE-02-157-24
Haku Päättyy: 30.10.2024 klo 16:00
Palkka: 3411,26 + mahdolliset lisät
Palvelussuhde: 14.10.2024 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Pakkalantie 30A, 01530, Vantaa

Haluatko olla osa ruokatuotannon kehittyvää maailmaa ja jättää oman jälkesi asiakkaidemme arkeen? Haemme suunnittelijaa vakituiseen tehtävään Pakkalan keskitettyyn ruokatuotantoon. Työtä tehdään monipaikkaisesti ja lähityöpäiviä on noin kaksi viikossa.

Työssäsi vastaat tuotannon ruokalistan suunnittelusta, jossa huomioit asiakkaidemme toiveet, eri toimipaikkojen resurssit ja tuotannon kapasiteetin. Tehtävä on uusi ja sijoittuu ruokatuotannon suunnittelutiimiin, jossa työskentelet osana kuuden hengen asiantuntijatiimiä. Työsi on keskeinen osa toimintaamme, ja pääset vaikuttamaan siihen, miten ruokatuotantomme palvelee eri asiakkaita kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Menestyäksesi tässä roolissa tarvitset:
• Kokemusta ruokalistasuunnittelusta ja julkisista ruokapalveluista.
• Kykyä kuunnella ja sovittaa eri näkökulmia sekä kustannustehokkuuden huomioimista.
• Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja eri asiakasrajapintojen kanssa.
• Elintarviketeollisuuden prosessien tuntemus on eduksi.

Ominaisuuksia, joita arvostamme:
• Erinomaista kokonaisuuksien hallintaa, järjestelmällisyyttä, organisointikykyä ja tarkkuutta.
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityötaitoja.
• IT-taitoja (Office, Aromi), suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.
• Innostunutta, joustavaa ja positiivista asennetta.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Jos koet, että tämä tehtävä on sinua varten, lähetä hakemuksesi meille pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Palvelukeskus Helsinki – Parasta Yhdessä

Toimimme kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, kotihoidossa, seniorikeskuksissa, asumisyksiköissä sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 helsinkiläisessä ruokailuhetkessä päivittäin ja hoidamme puhtauspalveluja. Tuemme kotona asumista monipuolisilla etähoito- ja hyvinvointiratkaisuilla ja tuotamme puhelinpalveluja. Yhdessä 1600 osaavan ammattilaisemme voimin pidämme huolta yhdestä maailman parhaista kaupungeista – Helsingistä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
21.10. eteenpäin Katriina Bernoulli
puh. 09 310 21500 klo 8-9 tai klo 15-16

Lisätietoa
https://palkerekry.hel.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelija, tuotantoruokalistat, Pakkalan ruokatuotanto

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 16.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti