Skip to main content

Suunnitteluinsinööri

Seuraavana Riihimäki? Haemme suunnitteluinsinööriä kunnallistekniikan suunnitteluun. Riihimäki on 30000 asukkaan edelläkävijäkaupunki. Tule tekemään kanssamme vastustamatonta vartin kaupunkia, tulevaisuuden tekijöiden kotia ja kestävän kasvun yhteisöä!

Suunnitteluinsinöörinä vastaat kunnallistekniikan suunnitelmien laadinnasta/teettämisestä ja siihen liittyvästä rakentamisen ohjauksesta sekä osallistut maankäytön suunnitteluun katu- ja liikenneteknisenä asiantuntijana. Haemme vakituiseen virkasuhteeseen henkilöä, jolla on kertynyt vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista töistä.

Tehtävä sijoittuu suunnittelun ja toiminnanohjauksen vastuualueelle, kaupunkiympäristön suunnittelun palvelualueelle. Tiimissämme on innostava yhteishenki, työtapoja kehitetään yhdessä ja jatkuva oppiminen on yksi tiimimme tavoite. Käytössämme on Novapoint-suunnitteluohjelma. Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan loistoporukkaamme!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi insinööritutkinto sekä vähintään kolmen vuoden kokemus katusuunnittelusta. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Hakijoille luetaan eduksi Novapoint-ohjelman osaaminen, vesihuollon ja hulevesien suunnittelukokemus, katu- ja yleisiä alueita koskevan lainsäädännön ja kaupungin hallinnollisten menettelyiden tuntemus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävät alkavat 2.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 h/viikko. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Tule jättämään pysyvä jälki yhteen maamme tärkeimmistä rautatiekaupungeista ja täytä hakemus ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi viimeistään 3.11.2024. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki, kuoreen tunnus Suunnitteluinsinööri.

Haastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 28.10.2024 ja 11.11.2024 Riihimäellä terveysturvallisuus huomioiden. Varaudu myös siihen, että tarvittaessa haastattelu järjestetään videoyhteydellä.

Riihimäelle on helppo tulla noin tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Toimistomme sijaitsee rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Meillä on mahdollista tehdä etätöitä, joten työt onnistuvat hienosti myös pidemmän matkan takaa. Kaupunkimme on sopivan kokoinen ja kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Meillä on käytössämme kulttuuri- ja hyvinvointietu, erilaisia liikuntaetuja, työntekijöille maksuton kaupunkipyöräpalvelu, työsuhdepyöräetu ja paljon muita henkilöstöetuja. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystietomme

vastaava liikennesuunnittelija Anna-Maija Jämsen, [email protected] p. 050 590 7759 tai suunnittelupäällikkö Riikka Tuomi, [email protected] p. 040330 4927

Tietoa organisaatiosta

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1100 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja tuemme myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Lisäksi huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista myös vapaa-ajalla. Käytössämme on esimerkiksi Epassi Flex-etu, henkilöstön omaehtoisia liikuntaryhmiä, henkilöstön virkistyspaikka Hirvijärven rannalla ja hyvät työterveyshuoltopalvelut Terveystalolla. Vuonna 2023 saimme Suomen aktiivisin työpaikka -diplomin. Tervetuloa työkaveriksemme!

Sijainti
Eteläinen Asemakatu 4
11130 Riihimäki

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

  • Etätyö: Osittainen etätyömahdollisuus
  • Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti