Skip to main content

Suunnittelupäällikkö

Haemme Terrafamelle Sotkamoon

Suunnittelupäällikköä


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastuualueeseesi kuuluu suunnittelutiimin ohjaaminen ja kehittäminen kaikilla suunnittelualueilla (infra-, mekaniikka-, putkisto-, laite- ja sähköautomaatiosuunnittelu), suunnittelu- ja projektinhallintajärjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä projektien ja piensuunnittelutöiden ohjaus ja resurssointi.

Olet myös tiiviisti mukana henkilöstön koulutuksessa, projektijärjestelmien sekä pitkäntähtäimen suunnittelun ja analysoinnin kehittämisessä koko laajalla teollisuusalueellamme.

Tulevissa laajentumis-, sulkemis- ja prosessinkehitysprojekteissamme vastuualueesi kattavuus voi nousta jopa satoihin miljooniin euroihin. Suunnittelupalvelut ja rakentamisurakat hankimme yhteistyökumppaneiltamme, joiden kanssa toimit tiiviissä yhteistyössä. Toimit osana tiimiä, jossa tukenasi ovat mm. suunnittelijat, projektipäälliköt ja työmaavalvojat. Yhdessä ympäristötiimimme kanssa osallistut luvitusprosesseihin ja huolehdit suomenkielisestä viranomaisyhteistyön dokumentaatiosta.

Olet mukana kehittämässä työturvallisuutta, projektiosaston toimintoja ja järjestelmiä. Tehtävän hoitamisessa olennaista on sujuva yhteistyö oman organisaation, muiden osastojen, yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa.

Sinulla on soveltuva teknisen alan koulutus ja yli viiden vuoden kokemus suunnitteluosaamisesta, suunnittelutiimeistä tai isoista hankkeista.

Haluat vastata työryhmäsi laadukkaasta ja tehokkaasta toiminnasta ja omaat ratkaisukeskeisen ajattelutavan sekä paineensietokykyä. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja kykyä hallita pitkäntähtäimen hankekokonaisuuksia.

Tule konkariosaajaksi tiimimme! Rakennamme kestävää maailmaa korkealaatuisten akkukemikaalien avulla. Pääset osaksi täysin uutta akkuteollisuusalaa. Mielenkiintoiset projektit ja suunnittelut mahdollistavat laajan ammatillisen kehittymisen. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään ammattitaitoisilta ja kannustavilta työkavereiltasi. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistäytymismahdollisuuksien avulla. Huomioithan, että valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus.

Terrafamen teollisuusalue sijaitsee Tuhkakylällä, noin ½ tuntia Sotkamosta ja Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttivalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.8.24 lähtien arkisin klo 8.00-15.30 osastopäällikkö Marko Kangasjärvelä, p. 020 7130 800 (vaihde).

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.8.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Kun sähköautojen akuissa käytetään kestävästi tuotettuja kemikaaleja, hiilidioksidipäästöt vähenevät merkittävästi. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää noin 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelupäällikkö

88600 Sotkamo
Vakituinen, Hybridityö

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti