Skip to main content

Suurtalouskokki, Mäntyharju

Haemme kokoaikaista suurtalouskokkia Mäntyharjun ateriapalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen vuosilomien sijaiseksi syyskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen on mahdollista, että sijaisuuksia on lisää tarjolla.

Työssäsi huolehdit ruoan valmistuksesta ja muista keittiön työtehtävistä kuten leipomisesta, esivalmistelusta, lähtevien aterioiden pakkaamisesta, ylläpito- ja peruspuhdistuksesta ja astiahuollosta yhdessä muun keittiötiimin kanssa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä muuttuvassa työympäristössä sekä aktiivista osallistumista työtehtävien kehittämiseen. Edellytämme hygieniapassia. Koulutus alalta ja kokemus suurtalouskokin työstä ovat eduksi, mutta perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Etsimme henkilöä, jolla on työhön tarttuva asenne sekä sujuva suomen kieli. Luemme eduksesi erityisruokavaliopalveluiden erikoisammattitutkinnon tai vastaavan sekä työkokemuksesi dieettikokin tehtävistä.

Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä, joten työ sisältää myös viikonlopputyötä. Päivittäinen työaika klo 06.15-17.30 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 30.9.2024 saakka.

Palkkaus määräytyy Avaintes työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, mikä on max. puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta. Työpaikkamme on savuton. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 31.7.2024 klo 16:00 mennessä. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JAR-02-8-24/fi_FI
Yhteystiedot: Minna Ahonen, ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö
[email protected]
puh. 040 527 5708
Työpaikan osoite:
Palkkaus: AVAINTES mukainen
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.07.2024 13:00
Ilmoitus jätetty: 09.07.2024 08:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8be3ef85-f73c-425d-8a6e-a814c9bb8fab

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suurtalouskokki, Mäntyharju

Järvi-Saimaan Palvelut Oy
52700 Mäntyharju
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti