Skip to main content

Talousasiantuntija ostoreskontraan, Helsinki

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme nyt talousasiantuntijaa ostoreskontraan vakituiseen työsuhteeseen konsernin talousyksikköön, aloitus sopimuksen mukaan.

Talousasiantuntijana tehtäviisi kuuluu Metsähallitus konsernin liikelaitoksen ja tytäryhtiöiden ostoreskontran tehtävät kirjanpitoyksikössä. Tehtäviin sisältyy sekä arkirutiineja että ostoreskontran projekti- ja kehitystehtäviä. Olet osaava taloushallinnon ammattilainen ja motivoitunut kehittämään ja automatisoimaan ostoreskontran toimintoja osana ostoreskontratiimiä.

Toimit läheisessä yhteistyössä muiden taloushallinnon asiantuntijoiden, kirjanpitäjien, controllereiden sekä operatiivisen toiminnan kanssa. Toimipaikkasi on Metsähallituksen pääkonttori Helsingissä, Pasilassa ja työskentelet joustavalla monipaikkatyömallilla toimistopäiviä sekä etätöitä yhdistellen.

Keskeiset tehtävät:

  • Metsähallitus konsernin liikelaitoksen ja tytäryhtiöiden ostoreskontran tehtävät kuten ostolaskujen käsittely, tiliöinti ja kierron valvonta,
  • konsernin kirjanpitokäytännön soveltaminen ostoreskontrassa,
  • ostolaskujen alv-käsittelyn varmistus, siirrot kirjanpitoon ja maksatus,
  • ostoreskontran ja kirjanpidon täsmäytykset,
  • ostoreskontratoimintojen kehittäminen osana ostoreskontratiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta kirjanpidosta ja ostoreskontratehtävistä konserniympäristössä,
  • kokemusta toimintojen kehittämisestä,
  • analyyttistä, aloitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa,
  • soveltuvaa tradenomin koulutusta tai vastaavaa,
  • suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi,
  • tietojärjestelmien osaamista, Basware Purchase-to-Pay P2P ja SAP-kokemus on eduksi (käytössä ovat Basware P2P, SAP BPC, SAP Hana S/4), Excel-osaamista ja Office-työkalujen sujuvaa hallintaa,
  • oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä, huumorintajua ja paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Talousasiantuntijana pääset kehittämään Metsähallitukselle elintärkeitä prosesseja mukavassa ja sitoutuneessa työyhteisössä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.10.2024. Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miina Jyrkänne, puh. +358 40 480 8751 tiistaina 8.10. klo 15-16 ja torstaina 10.10. klo 15-16.


Hakuaika alkaa: 02.10.2024 12:00Hakuaika päättyy: 16.10.2024 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talousasiantuntija ostoreskontraan, Helsinki

Helsinki
Uusimaa
Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 02.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti