Skip to main content

Taloushallinnon ammattilainen - tule työkaveriksemme!

Taloushallinnon ammattilainen
Sijainti: Koko Suomi

Taloushallinnon ammattilainen - et ehkä tiennyt, mutta yhdestä Suomen parhaista työpaikoista ja Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi kasvavasta yrityksestä voisivat löytyä sinun tulevat työkaverit! Kasvumme jatkuu vahvana ja rekrytoimme jatkuvasti osaajia erilaisiin taloushallinnon rooleihin tuottamaan kiinteistösijoittaja-asiakkaillemme taloushallinnon palveluita osana palveluportfoliotamme.

 

Voisitko sinä olla tuleva työkaverimme? Meillä on taloushallinnon tiimejä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Tutustu rooleihimme ja ole meihin yhteydessä, jos niistä jokin vaikutti sinusta itsellesi sopivalta. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jatkuvasti. 

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Ensinnäkin siksi, että kanssamme työskentelet tunnustetusti loistavassa, toisistaan välittävässä ja huolta pitävässä työyhteisössä. Rinnallasi asiakkaidemme haasteita ratkomassa ja erinomaista palvelua tarjoamassa ovat kaikki lähes 130 taloushallinnon ammattilaistamme. Voit luottaa siihen, että tuki on lähellä ja haasteita et ratko yksin.

Uskallamme myös luvata, että kanssamme tulet varmasti oppimaan uutta. Meille on sydämenasia, että kehitymme ja kukoistamme työssämme - koulutukset ja osaamisen jakaminen ovat siis meille arkea. Vaikka töitä teemme ajoittain paljon ja aikataulut usein ohjaavat työtämme, vastapainona saat paljon vapautta päättää, missä ja miten työsi teet.

Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi, jolloin sinun ja meidän kaikkien rooli on merkityksellinen. Kanssamme et tule hakemaan pikavoittoja vaan olet osa joukkoa, jossa työn laatu, työkavereiden tukeminen sekä heidän menestymisensä mahdollistaminen on aina ensisijaista. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.

Millaisia rooleja sinulle on tarjolla?

Financial Specialist

Kirjanpitäjänämme tulet ottamaan vastuuta asiakasyritystemme kirjanpidon ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta sekä tilinpäätöksestä ja veroilmoituksesta. Tärkeä osa työtäsi on raportointi nimetyille asiakkaillemme. Teet arjessa tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon ammattilaistemme sekä muiden palveluidemme osaajien kanssa.

Financial Controller

Tässä roolissa pääset avustamaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittajia. Toteutat kanssamme asiakkaidemme lakisääteisestä kirjanpitoa ja huolehdit verotusasioista sekä monipuolisesta raportoinnista liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen. Huolehdit asiakkaan pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista ja vastaat siitä, että raportointi sujuu sovitusti. Vastaat myös konsernilaskennasta nimettyjen asiakkuuksien osalta sekä neuvot ja opastat muita tiimissäsi. Olet mukana myös yritysjärjestelyissä. Myös tässä roolissa teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon sekä muiden palveluidemme osaajien kanssa. Olet myös asiakkaita konsultoivassa roolissa ja arkeesi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoon ja verotukseen liittyviin kysymyksiin vastaamista sekä matkan varrelle sattuvien haasteiden selvittämistä.

 Senior Financial Controller

Tässä senior-tason roolissa huolehdit kanssamme asiakkaidemme lakisääteisestä kirjanpidosta ja verotusasioista sekä monipuolisesta raportoinnista liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen. Perusraportoinnin lisäksi tehtäviisi kuuluu enenevissä määrin myös asiakkaidemme arvostama laajempi raportointi. Sinulla on tällöin asiakkuuksiesi osalta vastuu asiakasraportoinnista sekä selkeä koordinoiva rooli koko taloushallinnon palvelutuotantomme osalta. Myös tässä tehtävässä asiakkaidemme yritysjärjestelyt ovat mielenkiintoinen osa laajaa tehtäväkenttääsi. Lisäksi osallistut asiakkuuspalavereihin, joissa suunnitellaan sekä keskustellaan asiakkuudelle tuotettavasta palvelukokonaisuudesta kaikki palvelumme sisältäen.

Näillä taidoilla menestyt

Näissä tehtävissä onnistut, jos sinulla on jo kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpitäjänä tai pääkirjanpitäjänä ja taidat mahdollisesti myös tilinpäätökset sekä veroilmoitukset. Financial Controller ja Senior Financial Controller tehtävässä sinun tulee hallita myös konserniraportointi ja -tilinpäätökset. Sinulla on hyvä olla myös kokemusta yritysjärjestelyistä, koska asiakasyrityksemme ostavat ja myyvät kohteita sekä järjestelevät omistuksiaan aktiivisesti.

Arkemme on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaamme tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat meidän työhömme. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis meillä valttia. Ja tietysti sinun on tärkeää olla tarkka työssäsi, pystyen samalla priorisoimaan ja löytämään asioista oleellisen. Halusi auttaa tulee olemaan meillä hyvin arvostettu ominaisuus. Näiden lisäksi Senior Financial Controllerin tehtävässä tarvitset innostustasi koordinointivastuuseen, sillä tässä tehtävässä sovitat yhteen myös muiden taloushallinnon osaajien työtä osana asiakkuustiimiä.

Koska meillä on kollegoita ulkomailla ja asiakkainamme paljon ulkomaisia kiinteistösijoittajia, englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on kaikissa rooleissa tarpeen. 

Voisitko sinä olla tuleva työkaverimme?  Tutustu mahdolliseen uuteen kollegaasi Outiin, tämän sankariuratarinan kautta.  Lue lisää siitä, millaista on arki meillä Newsecin taloushallinnon tehtävässä! 

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, juttelemme mielellämme kanssasi lisää.

Näihin tehtäviimme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta. Ilmoita samalla, mistä roolista olet ensisijaisesti kiinnostunut. Voit myös valita vaihtoehdon "En ole aivan varma, mikä rooli on minulle sopivin".

Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti. Joten vaikka tässä ei ole haun päättymispäivää, kuulet meistä varmasti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Taloushallinnon ammattilainen - tule työkaveriksemme!

Helsinki
Tampere
Turku
Jyväskylä
Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti