Skip to main content

Taloushallinnon asiantuntija Kuusamoon, Kajaaniin tai Kemiin

Oletko kokenut taloushallinnon ammattilainen? Innostutko asiakaslähtöisestä kirjanpitotyöstä, jolla tuotat aitoa lisäarvoa asiakkaalle? Tule Talenomille taloushallinnon asiantuntijaksi!

Työ taloushallinnon asiantuntijana Talenomilla

Taloushallinnon asiantuntijana vastaat asiakkaidemme tilinpäätöksistä, kirjanpidosta sekä asiakaskokonaisuuden hoitamisesta. Työskentelyotteemme on hyvin asiakaskeskeinen. Kirjanpidon lisäksi tulkitsemme lukuja ja pyrimme proaktiivisesti mahdollistamaan asiakkaidemme menestyksen. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme ennemminkin kumppani kuin tilitoimisto.

Etsimme nyt kokenutta taloushallinnon asiantuntijaa Kuusamoon, Kajaaniin tai Kemiin vakituiseen työsuhteeseen.

Työssämme tärkeintä on asiakaspalvelu ja sen rooli korostuu koko ajan lisää automaation hoitaessa osan rutiinitöistä. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijuuttamme ja olemme hänen tukenaan yrityksen arjen erilaisissa tilanteissa. Taloushallinnon asiantuntijana olet yhteydessä oman asiakaslistasi asiakkaisiin tiiviisti ympäri vuoden. Mitä paremmin tunnet asiakkaasi, sen paremmin pystyt heitä auttamaan.

Miksi valitsisit meidät?

Olemme nykyaikainen tilitoimisto, joka haluaa olla edelläkävijä automaatiossa ja digitalisaatiossa. Haluamme automaatiolla varmistaa työntekijöillemme dynaamisen ja kiinnostavan arjen, jossa asiantuntijalla on aikaa olla asiantuntija. Meillä taloushallinnon asiantuntijan päivät eivät kulu rutiinitehtävien parissa, vaan monipuoliset työtehtävät ja kiinnostavat asiakkuudet luovat pohjan merkitykselliselle uralle kanssamme. Toimimme kansainvälisesti Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa ja Italiassa.

Yhteishenki on yksi tärkeimmistä voimavaroistamme. Meille jokainen on tervetullut omana itsenään. Etsimme ratkaisut ja kohtaamme haasteet yhdessä useimmiten hymyssä suin. Osaamme nauraa itsellemme, ja työpäivämme täyttyvätkin huumorista ja hyväntuulisesta sanailusta. Meillä ihmiset saavat tehdä virheitä, ja työkaverit tukevat ja auttavat onnistumaan ensi kerralla.

Opimme arjen tekemisestä, mutta tarjoamme myös konkreettisia mahdollisuuksia kasvattaa omaa asiantuntemustaan. Meille henkilökohtainen kehitys ei ole vain korulause, vaan strateginen valinta. Esihenkilömme kuuntelevat ja pyrkivät auttamaan osaajia oikeaan suuntaan. Tarjoamme monenlaisia koulutuksia, joiden avulla voit viedä osaamisesi seuraavalle tasolle. Jotta kehitys on mahdollista myös käytännössä, huolehdimme myös työntekijöidemme hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Tiedämme, että työtä voi tehdä monella tavalla. Meillä huomioidaan arjen tilanteet mm. laajan etätyömahdollisuuden muodossa. Osaajiemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja pyrimme tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamisessa parhaamme mukaan. Palkkaa maksamme taloushallinnon asiantuntijoille 2500-4100 euroa kuukaudessa. Kuukausipalkan lisäksi maksamme konsultointiliikevaihdosta 15 % provisiota.

Mitä odotamme sinulta?

Talenomin arvot tahto, rohkeus ja välittäminen näkyvät aidosti arjessamme. Etsimme joukkoomme kirjanpito- ja asiakastyöstä innostuvia osaajia, jotka haluavat aidosti kuunnella asiakkaan tarpeita ja tuottaa lisäarvoa. Kyky itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn on edellytys työssä onnistumiselle. Etsimämme osaajat tarttuvat rohkeasti haasteisiin ja uskaltavat ohjata asiakkaitamme oikeaan suuntaan.

Joukkoomme mahtuu erilaisia persoonia, ja jokainen saa meillä olla oma itsensä. Koska olemme kasvava ja kehittyvä yritys, monia meistä kuitenkin yhdistää halu oppia ja kehittyä. Työ taloushallinnon asiantuntijana on ongelmanratkaisutyötä, joten hyvät kognitiiviset taidot ovat edellytys työssä menestymiseen. Toivomme, että olet jo sen verran kokenut, että koet itsesi tilinpäätöstaitoiseksi tekijäksi.

Nämä taidot auttavat sinua menestymään tehtävässä:

-Kyky tulkita lukuja ja tehdä niiden pohjalta tulkintoja.
-Kokemus sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta.
-Suoritettu KLT-tutkinto katsotaan eduksi.
-Kokemus automaation hyödyntämisestä taloushallinnon alalla tai nopea kyky omaksua järjestelmiä ja työkaluja.
-Hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot
- Rohkeus käyttää englantia asiakaspalvelutilanteissa.

Hae paikkaa urasivujemme kautta. Haku on auki 14.7.2024 asti. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten. Mikäli sinulla on tehtävästä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä HR- ja rekrytointiasiantuntija Kaisa Puotiniemeen p. 0207 52 5267 tai [email protected].

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot.

Tietoa meistä

Talenom on ketterä ja edistyksellinen taloushallinnon palvelutalo sekä yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan aktiivisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme. Meillä on myös maan parhaimmat asiakkaat, joille voimme tarjota markkinoiden edistyksellisimpiä taloushallinnon ratkaisuja.

Työntekijät ovat meidän tärkein voimavaramme ja yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on työntekijöiden hyvinvointi. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme saavuttaaksemme luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen työntekijöiden keskuudessa. Meille on myös myönnetty Great Place to Work sertifikaatti osoituksena hyvästä työpaikasta ja suomalaisen työelämän suunnannäyttämisestä.

Jätä hakemus: https://rekrytointi.talenom.fi/jobs/4641968-taloushallinnon-asiantuntija...
Yhteystiedot: Muun sivuston kautta.
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 26.06.2024 08:01
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 29a47b38-1760-4559-a770-5be89ad28bf5

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Talenom vaikuttavuus

Talenom synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Talenom synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Talenom

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Talenom Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti