Skip to main content

Taloushallinnon / hallinnon assistentti (hybridityö)

Etsimme huippuhyvään tiimiimme työkaveria kollegamme opintovapaan ajaksi vastaamaan Tokmanni Oy:n vuokrasopimusten ylläpidosta ja seurannasta sekä hoitamaan monipuolisia hallinnollisia tehtäviä.

Tämä työ on kuin luotu sinulle, jolle avustavat kirjanpitotyöt, sopimusten tulkinta sekä erinomaisen sisäisen asiakaspalvelun tuottaminen ja vaihtelevat työtehtävät ovat lähellä sydäntäsi!

Työkavereiksi saat innostuneet, kannustavat ja ammattitaitoiset kollegat.

Tehtävänkuvaus

Taloushallinnon assistenttina pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten liiketoimintaamme palvelevien tehtävien parissa. Vastuullasi tulevat olemaan esimerkiksi vuokrasopimuksiin liittyvät tehtävät, edelleen veloitettavien laskutukseen liittyvien tietojen ylläpito ja seuranta sekä hallinnollisten asioiden hoitaminen käytännön tasolla.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi vuokrasopimusten seuranta ja ylläpito kiinteistöihin ja autoihin liittyen sekä vuokrakulujen seuranta ja täsmäytys. Hoidat myös epäsuorien ostolaskujen tarkastusta ja maksusuunnitelmien ylläpitoa omaan vastuualueeseesi liittyen.

Sisäistä asiakaspalvelua pääset tuottamaan liiketoimintayksiköillemme esimerkiksi dokumenttien hallintaan liittyvissä kysymyksissä, erilaisten lupiin ja rekisteröinteihin liittyvien hakemusten hoitamisessa sekä monipuolisesti muihin omaan vastuualueeseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu muun muassa toimistotarvikevalikoiman ylläpitoa ja varastonhallintaa sekä monia muita vaihtelevia tehtäviä.

Taidot ja vaatimukset

Tämä tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on kaupallinen koulutus, kirjanpidon tuntemusta sekä aiempaa kokemusta vuokrasopimusten parissa työskentelystä sekä sopimusten tulkinnasta.

Näiden asioiden lisäksi toivomme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä erinomaista taitoa pitää langat hyppysissäsi erilaisten tehtävien ja aikataulujen parissa toimiessasi.

Tehtävä sisältää paljon yhteydenpitoa ja viestintää Tokmannin henkilöstön ja ulkoisten toimijoiden kanssa, joten yhteistyötaitosi ja hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaitosi pääsevät tässä tehtävässä oikeuksiinsa. Työssä tarvitaan myös tarkkuutta yksityiskohtien suhteen sekä kykyä toimia niin rutiinien kuin nopeasti muuttuvien tilanteidenkin parissa.

Odotamme sinulta yleisimpien toimistosovellusten (Word, Excel, Powerpoint) osaamista. Sujuva Excelin käyttötaito nopeuttaa työtäsi ja olisimme ilahtuneita myös osaamisestasi vuokrasopimusten hallintajärjestelmä Frameen ja/tai laskujenkäsittelyohjelmiin liittyen.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset toimimaan hallinnon vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä ja työskentelemään osana avuliasta, innostunutta ja ammattitaitoista taloushallinnon tiimiä kasvavassa, kehittyvässä ja kansainvälistyvässä pörssiyhtiössä. Tukenasi ovat mukavat ja positiivisella asenteella varustetut työkaverit, jotka auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi! Jos haluat tutustua tarkemmin tokmannilaisiin ja Tokmannilla työskentelyyn, niin kurkkaa, mitä esimerkiksi talousasioiden parissa työskentelevät Heli ja Lasse kertovat työstään: https://tyopaikat.tokmanni.fi/toimisto/

Hakuohje ja lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä ja Tokmannista? Hienoa! Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät vuoden 2025 loppuun saakka. Työsuhteen jatkuminen määräajan jälkeen voi työtilanteesta riippuen olla mahdollista.

Pääkonttorimme sijaitsee Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta, Hyvinkäältä ja kehä III:lta ja toimimme hybridimallimme mukaisesti toimistolta käsin noin puolet työajasta.

Hae tehtävää viimeistään 14.10. täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Huomaathan, että emme huomioi sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Heli Tolonen p. 040 718 0365 tai sähköpostitse [email protected]. Parhaiten tavoitat Helin pe 4.10. klo 14-15, ma 7.10. klo 15-16 sekä pe 11.10. klo 14-15.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Taloushallinnon / hallinnon assistentti (hybridityö)

Mäntsälä
Hybridityö

Julkaistu 02.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti