Skip to main content

Talouspäällikkö Kotkan CAM-tehtaalle

Ole mukana rakentamassa vihreän teknologian tulevaisuutta!

Kun Kotkan CAM-tehdasprojekti etenee, etsimme kokenutta talouspäällikköä tulevaan yhteisyritykseen. Tämä avainrooli tukee sekä projektin että operatiivisen tehtaan taloudellista perustaa.

Finnish Minerals Group ja Beijing Easpring Material Technology etenevät yhteisyrityksen perustamisessa Kotkan CAM-tehdasta varten. Beijing Easpring omistaa 70 prosenttia yhtiöstä ja Finnish Minerals Group 30 prosenttia. Vuonna 2001 perustettu Beijing Easpring on yksi maailman johtavista litiumioniakkujen katodimateriaalien kehittäjistä, valmistajista ja toimittajista. Finnish Minerals Group on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, joka rakentaa vastuullista kaivos- ja akkualan arvoketjua Suomessa.

Kotkan CAM-tehdas edustaa merkittävää, noin 774 miljoonan euron investointia, ja sen odotetaan tuottavan materiaaleja yli 750 000 täysin sähköisen ajoneuvon tarpeisiin vuosittain. Tehtaan tuotantokapasiteettia voidaan tulevaisuudessa laajentaa, ja täydessä toiminnassa sen arvioidaan työllistävän noin 360 henkilöä.

Tehtävä:

Tässä avainroolissa vastaat yhteisyrityksen taloushallinnosta, ulkoisesta laskennasta ja tilinpäätösten laadinnasta. Varmistat talousraportoinnin tarkkuuden, kehität tehokkaita kirjanpitoprosesseja ja toimitat ajantasaiset ja tarkat talousraportit yrityksen johdolle ja sidosryhmille.

Tehtävä edellyttää yhteistyötä ulkoisten taloushallintokumppaneiden, tilintarkastajien ja viranomaisten kanssa, varmistaen, että kaikki taloudelliset toiminnot noudattavat sovellettavia sääntöjä ja määräyksiä. Johtoryhmän jäsenenä osallistut keskeisesti yrityksen talousstrategian muotoiluun sekä rakennusvaiheessa että operatiivisessa toiminnassa.

Keskeiset vastuut:

  • Ulkoisen laskennan hallinta ja yrityksen tilinpäätösten laatiminen
  • Konsernitilinpäätöksen valmistelun tukeminen
  • Tehokkaiden kirjanpito- ja raportointiprosessien kehittäminen ja toteuttaminen
  • Yhteistyö ulkoisten taloushallintokumppaneiden kanssa
  • Kuukausittaisten talousraporttien valmistelu hallitukselle ja omistajille
  • Raportointityökalujen kehittäminen ja ylläpitäminen sekä raportointimääräysten ja standardien noudattamisen varmistaminen
  • Yhteistyö tilintarkastajien kanssa ja tilintarkastusten ajantasainen varmistaminen
  • Yrityksen budjetin valmistelu ja taloudellisen suorituskyvyn seuranta
  • Sisäisten valvontaprosessien valvonta ja kehityskohteiden tunnistaminen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kauppatieteiden maisterin tutkinto tai vastaava koulutus taloushallinnon alalta
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • Vahvaa kirjanpidon, erityisesti FAS-tilinpäätösstandardin tuntemusta ja kokemusta konsernitilinpäätösprosesseista
  • Kokemusta projektilaskennasta ja kustannusten hallinnasta prosessiteollisuudessa
  • Erinomaista IT-osaamista ja kokemusta taloushallinnon ohjelmistoista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa; kiinan kielen taito katsotaan eduksi
  • Kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä ja kykyä ymmärtää eri kulttuurien työympäristöjä.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen mahdollisuuden olla osa uraauurtavaa projektia vihreän teknologian alalla
  • Dynaamisen ja kansainvälisen työympäristön
  • Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tarttua uusiin haasteisiin
  • Mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen talousstrategiaan ja muokata sen tulevaisuutta.

Sinulla on myös mahdollisuus matkustaa Kiinaan osana perehdytysprosessia, mikä tarjoaa näköalan yrityksen globaaleihin toimintoihin. Tämä tehtävä sijoittuu pääasiassa Kotkaan, ja tarvittaessa voimme järjestää majoitusmahdollisuuden, mikäli muutat paikkakunnalle.

Tehtävä edellyttää läsnäoloa paikan päällä, erityisesti projektin alkuvaiheessa. Tarjoamme kuitenkin joustavuutta yksilöllisten olosuhteiden mukaan.

Hae tehtävää nyt!

Liity mukaan rakentamaan vihreän energian tulevaisuutta! Tehtävä alkaa vuoden 2024 lopussa tai 2025 alussa, kun tehdas siirtyy rakennusvaiheeseen. Työsopimus solmitaan suoraan yhteisyrityksen kanssa, ja rekrytoinnista vastaa Barona Engineering.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala Barona Engineeringiltä, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin klo 13–14 numerosta +358 40 837 4019. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan englanninkielinen CV:si sekä palkkatoiveesi. Tietosuojasyistä emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse tai WhatsAppilla.

Hae paikkaa viimeistään 29.10.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talouspäällikkö Kotkan CAM-tehtaalle

Barona Teollisuus
Kotka
Lappeenranta
Helsinki
Tampere
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti