Skip to main content

Talousrikollisuuden asiantuntija

Me KPMG:llä uskomme, että yhteinen arvomaailma on avain työtyytyväisyyteen, kasvuun ja sitoutuneisuuteen. Kulttuurimme perustuu yrityksemme arvoihin. Toimimme rehellisesti, ajattelemme rohkeasti ja tähtäämme erinomaisuuteen. Arvostamme toisiamme ja työskentelemme yhdessä kohti parempaa.

 

Etsimme talousrikollisuuden asiantuntijaa talousrikollisuuden torjunnan tiimiin Helsinkiin!

Talousrikollisuuden torjunnan asiantuntijana autat laajaa asiakaskuntaamme kehittämään prosesseja, järjestelmiä, raportointia ja sisäisiä kontrolleja kokonaisvaltaisesti osana talousrikollisuuden torjunnan viitekehystä. Voit olla joko alalla aloitteleva tai jo kokeneempi asiantuntija.

Talousrikollisuuden torjunnan asiantuntijana tehtäväsi vastuualueet koostuvat muun muassa:

  • Osallistumisesta asiakaskohtaisten ratkaisujen suunnitteluun ja esittelemiseen
  • Asiakkaidemme kontrollien toimivuuden ja toimintatapojen arvioinnissa
  • Toimeksiantojen ja projektien hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä toimeksiantojen läpiviennistä aikaisempi työkokemuksesi huomioiden
  • Palveluiden kehittämisestä ja laajentamisesta, joissa tukenasi on koko KPMG:n asiantuntijaverkosto, osaavat kollegat ja globaalit toimiviksi todetut edelläkävijän metodologiat.

Financial Services Advisoryn asiakaskenttä keskittyy suomalaisiin sekä kansainvälisiin finanssisektorin yrityksiin, mutta laajennamme toimintakenttää myös muihin toimialoihin. Yhteistä kaikille toimeksiannoillemme on kuitenkin asiakkaan tarve asiantuntemuksellemme ja meidän vahva osaamisemme sekä kykymme auttaa. Työssäsi sinulla on tukenasi oman tiimisi lisäksi koko Suomen KPMG-osaajien laaja verkosto sekä globaalit resurssimme.

Toimeksiantomme käsittelevät muun muassa:

  • Talousrikollisuuden torjunnan prosessien arvioimista
  • Pakoteviitekehyksen, transaktiomonitoroinnin sekä asiakkaan tuntemisen prosessien arvioimista ja kehittämistä
  • AML-auditointia
  • Muita talousrikollisuuden torjunnan ajankohtaisia palveluita, muun muassa sääntelyliitännäisten muutosten arviointeja

 

Toivomme sinulta

  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta (esimerkiksi kauppatieteiden maisteri tai vastaava)
  • Aikaisempaa osaamista talousrikollisuuden torjunnan prosesseista kuten ensimmäisestä puolustuslinjasta, konsulttina toimimisesta tai halua oppia aiheesta, sekä halua päästä kehittämään talousrikollisuuden torjunnan prosesseja hyödyntämällä KPMG:n globaaleja metodologioita ja työkaluja
  • Kykyä löytää ja ymmärtää toimeksiantomahdollisuuksia asiakasrajapinnasta, valmiuksia tarttua niihin sekä halua olla mukana kehittämässä palvelutarjoamaamme ja liiketoimintaa
  • Hyvää suullista ja kirjallista kielitaito suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito nähdään eduksi
  • Mahdollista aikaisempaa kokemusta projektien hallinnasta ja läpiviennistä

 

Autat tiimiämme menestymään, mikäli sinulla on lisäksi

  • Hyvät kommunikointitaidot ja yhteistyökyky niin muiden yksiköidemme ja asiantuntijoidemme kanssa kuin asiakkaiden suuntaan
  • Oma-aloitteisuutta, innostuneisuutta sekä halua oppia uutta ja pysyä mukana alati muuttuvassa sääntelykehyksessä
  • Joustava työskentelytapa ja työssä ajoittain tarvittavaa paineensietokykyä

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtäväkentän suuressa kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:llä. Kollegasi FS Advisory -tiimissä ovat alan huippuosaajia, käytössäsi ovat modernit työvälineet sekä laaja koulutusvalikoima ja pääset kasvattamaan omaa liiketoiminnallista osaamistasi laaja-alaisesti. Työelämän tasapainon varmistamiseksi työskentely meillä on joustavaa, jotta voit järjestää työsi ja, mikä tärkeintä, muun elämäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. KPMG tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimistomme sijainti on osoitteessa Töölönlahdenkatu 3 A, Helsinki.

 

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:lle!

Jos yllä oleva teksti kuvasi juuri sinua tai muuten herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään torstaina 31.10.2024! Edistämme keskusteluita hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Financial Crime Prevention, Mika Vuorenmaa +358504226387 perjantaina 11.10. klo 12-14.30 ja perjantaina 18.10. klo 11-14 sekä Manager (Financial Crime Prevention), Sandra Tiainen +358505776573 keskiviikkona 16.10. tai torstaina 17.10. klo 8.30-10.00.

Rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Talent Acquisition Advisor Johanna Hussi [email protected] / +358 44 485 4377 tai rekrytiimiimme sähköpostitse [email protected]. Lähetäthän hakemuksesi vain rekrytointijärjestelmän kautta, sillä tietosuojasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Mikäli tarvitset apua rekrytointiprosessissa vamman tai erityistarpeen vuoksi, olethan yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun rekrytoijaan. Voimme tarvittaessa mukauttaa työnhakuprosessiamme huomioiden tuen tarpeesi.

Huomioithan, että emme hyväksy rekrytointiyritysten yhteydenottoja tähän avoimeen työpaikkaan liittyen. Pyydämme, että kaikki hakemukset lähetetään suoraan meille. Emme myöskään hyväksy hakemuksia, jotka on lähetetty rekrytointiyrityksen kautta.

KPMG Finland vaikuttavuus

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for KPMG Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KPMG Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talousrikollisuuden asiantuntija

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 17.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti