Skip to main content

Tarjoilija keikkatöihin

Etsimme asiakkaallemme Lahden keskustan tuntumaan tarjoilijaa ala carte -tarjoilijan työtehtäviin. Työn aloitus sopimuksen mukaan, marraskuun aikana. Töitä on tarjolla 1-3 vuoroa viikossa, ilta-ja viikonloppupainotteisesti.

Työn kesto alustavasti loppuvuoden 2024, mutta on hyvin mahdollista, että työt jatkuvat myös ensi vuonna.

Millainen työ on kyseessä?

Etsimme tarjoilukokemusta omaavaa työntekijää, joka pystyy pienen perehdytyksen jälkeen palvelemaan asiakkaita ja pöytäseurueita itsenäisesti. Lautastarjoilu, juomaprikkojen kantaminen sekä muut tarjoilijan perustehtävät olisi hyvä osata. Täsmällisempi osaaminen mm. viineistä tai pihvien kypsyyksistä ei ole välttämätöntä, niitä kyllä opetetaan, mutta kaikki aiempi kokemus näistä luetaan eduksi.

Työn aloitus ja kesto

Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, marraskuun aikana. Töitä on pyöreästi muutama vuoro viikossa, painottuen viikonloppuihin sekä iltoihin. Työvuoroja on alustavasti tarjolla vuoden 2024 loppuun asti, ja tilanteen mukaan myös ensi vuoden puolella. Työntekijällä on tekemisellään ehdottomasti mahdollisuus vaikuttaa työn jatkuvuuteen.

Työn palkkaus ja muut asiat

Palkkaus määräytyy ravintola-alan työehtosopimuksen mukaan, kokemukseen perustuen. Työ on vuokratyötä Lisäpalvelun kirjoilla.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot asiaan liittyen:

Sami Ikävalko

puh. 044 716 0060

[email protected]

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
2. Asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle asiakkaallemme.
4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!

Jätä hakemus: http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/141177321
Työpaikan osoite: Lahti, 15140
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 27.10.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 14.10.2024 11:52
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 64487a2c-5c2f-4db5-8b93-770b681ff4da

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija keikkatöihin

Lisäpalvelu Lahti Oy
Lahti
Päijät-Häme
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 14.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti