Skip to main content

Tarjoilija, Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi

Etsimme asiakasyrityksellemme Hankasalmelle Lomakeskus Revontuleen positiivista TARJOILIJAA osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ravintolakokonaisuuteen sisältyy á la carte-ravintola, amerikkalaistyylinen viihdekeilaravintola sekä tilausravintola. Revontulesta löytyy myös saunamaailma edustustiloilla, jonka tarjoilusta huolehditaan. Revontulessa esiintyy tähtiartisteja, jolloin paikalle saapuu runsas asiakaskunta. Kesäkaudella palvellaan golf-asiakaskuntaa ja lomalaisia. Revontuleen asiakkaat tulevat niin läheltä kuin kaukaa, joko vain lounaalle tai viipymään pidemmäksi aikaa.

Työssä tärkeintä on ilahduttaa asiakkaita iloisella asiakaspalvelulla ja pyrkiä tarjoamaan paras mahdollinen ravintolakokemus. Työ on monipuolista ja tarjoilun lisäksi saatat välillä päästä työskentelemään myös hotellin vastaanotossa, joten eduksi on kokemus hotellinx-järjestelmän käytöstä. Työajat painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Tarvittaessa on mahdollisuus myös majoittumiseen. Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia sekä sujuvan suomenkielen taitoa. Voit olla jo alan ammattilainen tai urasi alkutaipaleellla, jos olet innokas ja motivoitunut oppimaan, sillä työhön perehdytetään. Jos omaat hyvän tilannetajun, olet joustava ja yhteistyökykyinen persoona, tässä voisi olla sinun seuravaa askeleesi työelämässä! Nappaa tästä itsellesi työ ainutlaatuisesta ja kauniista työympäristöstä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan työpaikan

- Hyvän perehdytyksen ja mukavat työolot

- Kivat työkaverit

Toivomme Sinulta:

- Ravintola-alan kokemusta ja koulutusta

- Halua oppia lisää

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Palkka määräytyy hakijan aikaisemman työkokemuksen sekä matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis aikaile, vaan laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin laita meille hakemus sivuiltamme! Lisätietoa voit tarvittaessa kysyä Janilta p. 040 127 2265, [email protected]

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Jätä hakemus: http://totalhp.likeit.fi/apply/1039532
Työpaikan osoite: 41500
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 27.10.2024 22:00
Ilmoitus jätetty: 11.10.2024 11:21
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 90df154d-bc41-4a27-9175-e0a83edfe666

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi

Total Henkilöstöpalvelut Jyväskylä
41520 Hankasalmi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 11.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti