Skip to main content

Tarjoilija talvikaudeksi Leville

Haemme talvikaudeksi tarjoilijaa Leville!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tarjoilu ja blokkaaminen vohvelikahvilassa. Työvuorot ajoittuvat päivävuoroihin. Työt alkavat joulukuun aikana ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Töitä tehdään niin arkena kuin viikonloppuina. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta reilusti aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä ja hyvää iloista asiakaspalveluintoa. Työkielenä toimii suomi, jonka lisäksi tarvitaan englannin kielen taitoa. Hygieniapassi ja anniskelupassi vaaditaan.

Tarjoamme mukavan kausityön hienoissa Lapin maisemissa. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi asiakasyrityksen henkilökuntaetuja. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, 040 160 1902, [email protected].

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden?, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Jätä hakemus: http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22289601
Työpaikan osoite: Sirkka, 99130
Työ alkaa: 01.12.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 20.09.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 13.09.2024 12:41
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 85daa187-b157-4f6f-b4ec-7fcb7a0d6330

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija talvikaudeksi Leville

Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
Kittilä
Lappi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti