Skip to main content

Tarjoilijoita Hotelli Keurusselälle

Etsimme asiakasyrityksellemme Hotelli Keurusselälle TARJOILIJOITA!

Hotelli Keurusselkä on kauniin Keurusselkä -järven rannalla sijaitseva lomakohde, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia majoitus-, juhla-, kokous- ja ravintolapalveluita ympäri vuoden.

Haemme iloiseen joukkoon energisiä ja oma-aloitteisia tarjoilijoita. Arvostamme monipuolista ravintola-alan osaamista, mutta vaikka olisitkin ravintolaurasi alkutaipaleella, on Hotelli Keurusselkä sinulle mahdollisuuksien työpaikka. Oppimishalukkuus ja motivaatio ravintola-alan töitä kohtaan ovat kaikista tärkeintä!
Voit työskennellä tilanteestasi riippuen joko osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. Jutellaan työajoista tarkemmin vielä haastattelussa. Tarjoilijan töitä olisi myös tarjolla läpi vuoden painottuen perjantai ja viikonloppuvuoroihin sekä erillisiin juhlatilaisuuksiin. Palkkaus määräytyy aina Marava tes:in mukaan kokemusvuosiesi perusteella. Toki voit aina kertoa meille myös palkkatoiveistasi niin neuvotellaan. Työn aloituksesta sovitaan kanssasi vielä tarkemmin, mutta paikat saatetaan täyttää myös heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Tule työskentelemään luonnon läheisyyteen ja mukavaan seuraan Keuruulle! Myös majoituksesta voidaan keskustella tarvittaessa.
Hae paikkaa sivun alareunasta löytyvän painikkeen kautta.
Lisätiedot:
Hanna-Maria Sandelin, [email protected], (puh. 040 635 8813)

Suomen Henkilöstöasiantuntijat on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan toimija. Palveluihimme kuuluvat rekrytointiratkaisut, henkilöstövuokraus sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Seuraa meitä ja avoimia työpaikkoja kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoas...

Jätä hakemus: https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=302&ref=&...
Työpaikan osoite: Keuruu, 42700 Keski-Suomi
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 16.07.2024 06:47
Ilmoitus jätetty: 25.06.2024 09:48
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 82be2597-197e-4f10-bc89-a10943553a8e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilijoita Hotelli Keurusselälle

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
Keski-Suomi
42700 Keuruu
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 25.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti