Skip to main content

Tarjoilijoita Joulupukin pajakylään!

Santa Claus Holiday Village on pitkän historian omaava perheyritys, joka on toiminut Napapiirillä jo vuodesta 1977 alkaen tarjoten palveluita matkailijoille. Tänä päivänä yrityksellä on jo kolme eri ravintolaa, useita matkatavaramyymälöitä sekä yli 600 petipaikkaa. Yrityksessä on tekemisen meininki ja yritys on vuosittain laajentanut jollain tavalla liiketoimintaa. 

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä ja tarjoamaan elämyksiä! 

Santa Claus Holiday Village etsii nyt Napapiirille sesonkiin TARJOILIJOITA.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työpaikan ja työympäristön loistavassa työporukassa. Tässä työssä saat mahdollisuuden olla osana joulun taikaa talven 2024-2025 matkailusesongissa. Sesonki alkaa loka/marraskuusta- maaliskuun loppuun. 

Työtehtäviisi kuuluu 

  • asiakkaiden vastaanotto ja palveleminen
  • ruokien ja juomien tarjoilu
  • yhteistyö muiden ravintolahenkilökunnan jäsenten kanssa saumattoman palvelun varmistamiseksi
  • hygienia- ja turvallisuusohjeiden noudattaminen

Työtä varten saat hyvän ja kattavan perehdytyksen. Pystymme tarjoamaan sinulle myös asuntoa työsuhteen ajaksi. Tarjolla on useita eri työsuhdetyyppejä tuntisopimuksesta 90h/3vko tai täydet 11,5h/3 vko omien mahdollisuuksiesi mukaan. Työsuhteiden aloitus 1.joulukuuta ja kesto helmi-maaliskuulle. MaRa- työehtosopimus, palkkaus sopimuksen mukaisesti.

Rovaniemellä asunto tilanne on hyvä ja harrastusmahdollisuuden poikkeuksellisen laajat. Kaupungista löytyy mm. Ounasvaaran laskettelukeskus keskeltä kaupunkia ja kaupunki sykkii sesongin aikana iloa ja lämpöä, joulun tunnelmaa. Kasvava talvisesonki tuo kaupunkiin myös Suomen mittakaavassa jopa poikkeuksellista kansainvälistä vipinää kun kymmenet tuhannet turistit eri puolelta maailmaa saapuvat kokemaan Lapin lumon ja joulun taian. Tämä työ on loistava mahdollisuus päästä kokemaan kansainvälinen työympäristö ja luoda unohtumattomia matkaelämyksiä. 

Haun eteneminen:

Laitathan hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Huomaathan, että käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointitiimimme Tuire ja Emmi, jotka tavoitat numerosta 050 361 9961 tai sähköpostitse [email protected].


Arctic Career on rovaniemeläinen pehmeiden arvojen henkilöstöalan yritys ja me teemme työtä sydämellä,   
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, rohkeus, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen.   
Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti