Skip to main content

Tavaratalopäällikkö

Haemme Tampereelle Motonet-tavarataloon 

TAVARATALOPÄÄLLIKKÖÄ

Tavaratalopäällikkö johtaa joukkuettaan valmentavalla otteella ja yhdessä henkilöstön kanssa työskentelee kohti asetettuja tavoitteita. Työssään päällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti yksikkönsä toiminnasta, tuloksesta, johtamisesta, henkilöstöasioista sekä esihenkilötyöstä ja sen ohjaamisesta. Hänen työtehtäviinsä kuuluu budjetoinnista huolehtiminen sekä myynnin ja tunnuslukujen raportointi ja seuranta.

Tavaratalopäälliköllä on kokonaisvastuu talon kaupallisen ilmeen varmistamisesta (esim. myymäläkunto, ajankohtaisuus, reagointi ja ennakointi säähän). Tavaratalopäällikkö raportoi tehtävässään aluepäällikölle ja kehittää toimintaa alueella yhdessä muiden tavaratalopäälliköiden kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen

Palkkaus sopimuksen mukaan

Tutustu tavaratalopäällikkö Heidin uratarinaan >>

 

Etsimämme tavaratalopäällikkö tunnistaa itsensä seuraavista:

  • Olet yrittäjähenkinen vähittäiskaupan ammattilainen
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja kiinnostusta kaupan alan esihenkilö- ja asiakaspalvelutyöstä
  • Hallitset tavaratalon logistiikan ja tavaravirtoja
  • Olet hyvä organisoimaan isojakin kokonaisuuksia ja kestämään painetta
  • Työskentelet sujuvasti yhteistyössä eri tahojen kanssa


TOP 5
syytä valita meidät työnantajaksi:

Menestyvä työpaikka - Meillä menee hyvin! Työskennellessäsi meillä pysyt alan kehityksen kärjessä ja saat itsellesi vakavaraisen sekä luotettavan työnantajan.

Jatkuvasti kehittyvä työympäristö - Eteenpäin meneminen on meille tärkeää ja siksi kehitysaskeleita otetaan sitä mukaan, kun kehitettävää löydetään. Uudistuminen on toimintamme pohja ja se on viety arvoihimme saakka.

Mahdollisuus kehittää itseäsi - Työssä kehittyminen on meillä ehdoton kunnia-asia! Jokainen meillä saa edellytykset kehittyä omassa työssään niin sisäisten kuin ulkoistenkin koulutusten parissa. Erityisesti panostamme lähijohtamiseen, johon koulutamme ja opastamme henkilöstöä mm. omien esihenkilö- ja päällikkövalmennusten kautta.

Avulias ja ammattitaitoinen työtiimi - Ketään ei jätetä yksin, vaan yhdessä tekemällä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulemaan. Meillä on kasassa huipputiimi, vaikka mekin kaikki olemme vain ihmisiä.

Työn ja vapaan tasapaino - Kotiin saa ja pitääkin lähteä!


Rekrytoinnin aikataulu

Rekrytointiprosessissa edetään jo hakuaikana, joten hakemuksen kanssa ei kannata turhaan aikailla. Haastattelut aloitetaan sopivien kandidaattien myötä ja valinta tehdään oikean henkilön löydyttyä.

Hae viimeistään 22.9.2024


Haluatko sinä haastatella meitä?

Heräsikö kysymyksiä? Tai haluat muuten vain vaihtaa ajatuksia? Sehän passaa!

Aluepäällikkö Katja Pohtola auttaa sinua mielellään. Katjan tavoitat sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta +358445592855 tiistaina 17.9. klo 9.00-12.00 ja keskiviikkona 18.9 klo 15.00-17.00.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi. Jos työ ei ole sinua itseäsi varten, niin vinkkaa siitä henkilölle, kenet ilmoitukselta tunnistit ja hae itse johonkin muuhun tehtävään! Täältä kaikkiin avoimiin työpaikkoihin.

 

Hae mukaan meidän tiimiin!Motonet työnantajana

Motonet on suomalainen perheyritys, jolla on yli 40 tavarataloa ympäri Suomen, yksi Virossa sekä myös Ruotsissa! Motonet yhdistää 12 erikoisliikkeen tarjonnan saman katon alle. Olemme Suomen suurin esimerkiksi autoilun, kalastuksen sekä veneilyn tuoteryhmissä. Motonet on osa Broman Group -konsernia.

Olemme Hyvän mielen työpaikka®, ja teemme töitä henkilöstömme mielenterveyden sekä hyvinvoinnin eteen. Kuulumme Oikotien luotsaamaan vastuullisuusyhteisöön Vastuullinen työpaikka, jossa sitoudutaan kehittämään työelämää vastuullisempaan suuntaan. Pidämme omalta osaltamme huolen esimerkiksi kunnon perehdytyksestä, puutumme syrjintään heti ja panostamme esihenkilöidemme osaamiseen.­

Autoilevan ihmisen tavaratalo | Motonet Oy

Broman vaikuttavuus

Broman synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Broman synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Broman

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Broman Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tavaratalopäällikkö

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti