Skip to main content

Tekninen avustaja Konneveden tutkimusasemalle

Haemme Jyväskylän yliopiston Bio- ja ympäristötieteen laitoksen Konneveden tutkimusasemalle teknistä avustajaa määräaikaiseen työsuhteeseenajalle 2.1.2025-31.8.2027.

Etsimme motivoitunutta henkilöä jokihelmisimpukan (raakun) keinokasvatukseen Konneveden tutkimusasemalla, sekä muihin hankeen töihin, esimerkiksi mahdollisesti hankkeen vaikutusten seurantaan liittyen - tutkimusasemalla, laboratoriossa ja maastossa.

Teknisen avustajan työsuhde liittyy EU:n rahoittamaan LIFE Revives -hankkeeseen, jossa parannetaan uhanalaisen jokihelmisimpukan eli raakun (ja sen isäntänä toimivien lohikalojen) tilaa virtavesi- ja valuma-aluekunnostuksin sekä raakun poikasten keinokasvatuksen avulla. Tässä Jyväskylän yliopiston vetämässä, kansainvälisessä hankkeessa on yhteensä 12 kumppania Suomesta, Ruotsista ja Virosta. Jyväskylän yliopistossa projektiryhmään kuuluvat professori, projektipäällikkö, tutkimuskoordinaattori, tutkijatohtori sekä kolme teknistä avustajaa.

Odotamme hakijalta

  • motivoituneisuutta ja/tai kokemusta tutkimusta avustavista tehtävistä tai koulutusta/työkokemusta eläinten hoidosta taikka biologian/ekologian/ympäristötieteiteen/akvaattisten tieteiden tai luonnonvara-alasta,
  • kykyä noudattaa tarkkuutta raakkujen, raakun poikasten ja kalojen kasvatustyössä liittyen tautien leviämisen estämiseen,
  • huolellisuutta ja aikaansaavuutta,
  • halua/edellytyksiä fyysisesti haastavan työn ja maastotyön tekemiseen
  • halua työssä oppimiseen ja kehittymiseen (mm. mikroskoopin käyttö).

Projektiryhmän osana toimiminen edellyttää yhteistyökykyä. Ajokortti ja ajotaito olisivat suureksi avuksi tehtävän hoitamisessa. Sukellustaito (snorklaus tai laitesukellus), akvaattisten tieteiden tuntemus ja englannin kielen taito voidaan katsoa eduksi hakijalle.

Tarjoamme

Jyväskylän yliopistossa olet arvostettu yliopistoyhteisön jäsen, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa työhösi. Pääset osaksi kansainvälistä ja monitieteistä yhteisöämme, jossa jokaisen hyvinvointi on tärkeää. Konneveden tutkimusasema tarjoaa viihtyisän, turvallisen ja rauhallisen työympäristön.

Tehtävä asettuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustasolle 3-4. Palkkasi on noin 2150 - 2500 euroa kuukaudessa riippuen osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi. Tehtävän alkaessa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Hakemukseen tulee liittää seuraavat liitteet PDF-tiedostoina:

  1. Ansioluettelo (CV), joka sisältää julkaisut ja kahden suosittelijan yhteystiedot.
  2. Lyhyt hakemuskirje, joka sisältää perustelut sille, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö
  3. Koulu-/tutkintotodistukset sekä muut mahdolliset liitteet, kuten tehtävän kannalta relevantit työtodistukset.

Käsittelemme kaikki sähköisen järjestelmän kautta jätetyt hakemukset ja olemme hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä. Sähköpostitse tulleita hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja antaa professori Jouni Taskinen, [email protected].

Haku alkaa 17. lokakuuta 2024 ja päättyy 3. marraskuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen avustaja Konneveden tutkimusasemalle

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti