Skip to main content

Tekninen myyjä, Rexel, kokoaikainen

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Rexelille, teknistä myyjää Lahteen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen suoraan Rexelille. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tässä tehtävässä työviikkosi koostuu aktiivisesta myyntityöstä, yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa, tarjousten laatimisesta, ongelmien ratkaisemisesta, asiakaskäynneistä, neuvottelutilanteista, raportoinnista, uusien myyntimahdollisuuksien etsimisestä ja niiden kontaktoinnista. Tulet saamaan oman asiakassalkun, joka koostuu suurimmaksi osaksi sähköurakoitsijoista Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueelta.

Tehtävässä menestyy sähköalan ammattilainen, jolla on mahdollisesti kokemusta sähkötukkukaupasta, projektikaupasta tai joka on toiminut esimerkiksi tavarantoimittajan roolissa. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaskäynneistä: sinulla on kyky vakuuttaa asiakkaat ja tehdä myynnillistä tulosta.

Tulet olemaan osa neljän hengen myyntiporukkaa, joilla kaikilla on jo pitkä ura Rexelillä takanaan, joten tulet saamaan ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Rexelillä saat vapaat kädet suunnitella työviikkosi annettujen raamien ja asetettujen tavoitteiden sisällä. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa toivomme sinun viihtyvän pitkään, pääset kehittymään ja näyttöjen kautta myös etenemään urallasi. Rexelillä on mukava ja rento työporukka, josta työnantaja pitää huolta.

Asiakasyritys
Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Pääasialliset tehtävät
-Aktiivinen myyntityö
-Yhteydenpito asiakkaisiin
-Tarjousten laatiminen
-Ongelmanratkaisu
-Asiakaskäynnit
-Neuvottelut
-Raportointi
-Uusien myyntimahdollisuuksien kartoitus ja kontaktointi

Odotamme sinulta
-Taustaa sähköalalta
-Työkokemusta sähkötukkukaupasta, projektikaupasta tai tavarantoimittajana
-Vahvoja vuorovaikutustaitoja
-Kykyä vakuuttaa asiakkaat ja tehdä myynnillistä tulosta
-Suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
-Uramahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla
-Koulutusmahdollisuuksia
-Hyvän työterveyshuollon
-Liikunta- ja hyvinvointiedun sekä lounas- ja puhelinedun
-Työsuhdesähköpyörän ja tarvittaessa työsuhdeauton

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, haethan tehtävää nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Viimeinen hakupäivä on 11.8.2024, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Clevryn Recruitment Manager Suvi-Anna Salonen ([email protected]).

Kun olet hakenut tehtävää, pyydämme sinua suorittamaan roolikohtaiset persoonallisuus- ja kykyarviointimme. Voit täyttää arvioinnit sinulle sopivana ajankohtana ja palata niiden pariin myöhemmin, jos et pysty täyttämään kaikkia osioita heti. Roolista riippuen arviointien suorittamiseen menee yhteensä n. 30-75 minuuttia.

Huomioithan, ettemme tietosuojasyistä voi ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse. Hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Jätä hakemus: https://joy.clevry.com/public-job-description/2621
Yhteystiedot: Recruitment Manager Suvi-Anna Salonen ([email protected])
Työpaikan osoite: Alavankatu 2, 15610 Lahti
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 11.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 11.07.2024 09:28
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0fb11021-b639-4f91-a5ce-b5995d655ace

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen myyjä

Clevry International Oy
Lahti
Päijät-Häme
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti