Skip to main content

Teknisen johtajan virka

Teknisen johtaja vastaa Lestijärven kunnassa teknisen toimen kehittämisestä, hallinnosta, kaavoituksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista, alueiden kunnossapidosta, ruoka- ja puhtaanapitopalveluista ja väestönsuojelusta. Lisäksi tekninen johtaja vastaa vesihuollosta, kiinteistönhoidosta, tilavuokrauspalveluista, kunnan suoraan omistamien asuntojen asunnonvuokrauspalveluista ja kunnan metsäomaisuuden ja maaomaisuuden hoidosta.
Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja hän on kunnan johtoryhmän jäsen. Teknisellä johtajalla on suoria alaisia 7.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi virkaan valitulta vaaditaan käytännön kokemusta maa- tai talonrakentamiseen ja vesihuoltotekniikkaan liittyvissä tehtävissä sekä esihenkilökokemusta ja kunnan hallinnon ja talouden tuntemusta.

Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä käytännönkokemusta projektien läpiviemisestä, kunnallistekniikan rakentamisesta ja julkisista hankinnoista.
Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/cbb18261-8...
Yhteystiedot: Lähetä hakemuksesi opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoiveineen Lestijärven kuntaan osoitteeseen Kunnanhallitus, Lestintie 39, 69440 Lestijärvi tai sähköpostilla [email protected].

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Päivi Rautio puh. 040-1591584
Työpaikan osoite: Lestintie 39, 69440 Lestijärvi
Palkkaus: Hakija voi esittää palkkatoiveensa hakemuksen yhteydessä.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 04.08.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 04.07.2024 21:20
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: cbb18261-8c68-4d4a-8f6f-e09e371d0ea0

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teknisen johtajan virka

Lestijärven kunta
69440 Lestijärvi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti